Survivor Sercan Yıldırım Saç Ektirdi mi? All Star'da dikkat çeken değişiklik

Geçtiğimiz yıl sevgilisi Nihan Yönel ile dünyaevine giren Survivor All Star 2022 yarışmacısı Sercan Yıldırım saç ektirdi mi?

Sercan Yıldırım saç mı ektirdi sorusu gündem oldu. Yeni imajı ile Survivor 2022'de görülen eski futbolcu geçtiğimiz yıl sevgilisi Nihan Yönel ile evlenmişti.

SERCAN YILDIRIM SAÇ MI EKTİRDİ?

Survivor 2022 All Star Ünlüler kadrosunda yarışan ve sürgün kampına giden isimler arasında yer alan Sercan Yıldırım imaj yeniledi. Parkurda yeni hali ile görülen Sercan Yıldırım saç protezi yaptırdı.

Survivor Sercan Yıldırım Saç Ektirdi mi? All Star'da dikkat çeken değişiklik

Hayranlarının evlilik sürecini de yakından takip ettiği yarışmacı Sercan saç ektirdi. Yeni haliyle sevgilisi Nihan Yönel'i istemeye giden Sercan'ın görüntüleri çok konuşuldu.

Survivor Sercan Yıldırım Saç Ektirdi mi? All Star'da dikkat çeken değişiklik - Resim : 2

Ünlü isim daha önce katıldığı Survivor 2020'de de başarılı performansı ile dikkat çekmişti.

Survivor Sercan Yıldırım Saç Ektirdi mi? All Star'da dikkat çeken değişiklik ile ilgili etiketler Survivor Survivor Sercan sercan yıldırım saç sercan yıldırım saç mı ektirdi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.