Survivor şampiyonuna birincilik ödülü ne kadar, kaç para 2022? Survivor şampiyonu Ödül ne kadar?

Survivor şampiyonun kazanacağı para merak edilen konular arasında bulunuyor. Survivor'ın yarı finali dün akşam ekranlara geldi. Survivor finalistleri Adem ve Nisa oldu. İki isimden biri olunca Survivor şampiyonu olunca büyük ödülü kazanacak. Kıyasıya mücadelenin olduğu programda ödül ise araştırılıyor. Peki Survivor şampiyonu ne kadar kazanacak 2022, kaç para, büyük ödül ne?

Survivor'da aylardır devam eden mücadelenin sonuna gelindi. 30 Haziran tarihinde yapılacak final ile Survivor All Star 2022 şampiyonu belli olacak. Survivor şampiyonunun kazanacağı para ise araştırılıyor. Peki 2022 Survivor şampiyonu ne kadar kazanacak? Survivor büyük ödülü ne kadar, kaç TL?

SURVIVOR ŞAMPİYONU NE KADAR KAZANACAK?

Survivor finalistleri Adem ve Nisa oldu. Adem ve Nisa için bugün SMS oylaması yapılacak ve en çok SMS'i alan isim Survivor All Star 2022 şampiyonu olacak. Survivor şampiyonun kazanacağı ödül ile ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Geçtiğimiz yıllarda Survivor şampiyonları 500 bin TL büyük ödülün sahibi olmuştu.
Bu yıl Survivor ödülünde bir değişiklik olup olmayacağı konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Survivor şampiyonun ödülü ile ilgili açıklama geldiği zaman habere eklenecek.

Survivor şampiyonuna birincilik ödülü ne kadar, kaç para 2022? Survivor şampiyonu Ödül ne kadar? ile ilgili etiketler Survivor ödül survivor şampiyon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.