Survivor performans oyununu kim kazandı? 22 Nisan performans oyununu hangi takım kazandı? Son dakika

Survivor performans oyununu kim kazandı? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de performans oyunu oynandı. Ünlüler ve gönüllüler arasında yapılan yarış büyük mücadeleye sahne oldu. Hangi takımın oyunu kazandığı araştırılmaya başlandı. İşte Survivor performans oyununu kim kazandı? 22 Nisan performans oyununu hangi takım kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor performans oyununu kim kazandı? Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışma programı Survivor 2020'de heyecan sürüyor. TV8 ekranlarının sevilen yarışmasında performans oyunu oynandı. Ünlüler ve gönüllüler arasında yapılan yarış büyük mücadeleye sahne oldu. Hangi takımın oyunu kazandığı araştırılmaya başlandı. İşte Survivor performans oyununu kim kazandı? 22 Nisan performans oyununu hangi takım kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor performans ödülünü ünlüler takımı kazandı.

Survivor 2020 yarışmacıları için manevi olarak çok büyük önem taşıyan iletişim oyunu, 21 Nisan Salı günü ekrana geldi. Survivor 53. bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, zorlu parkurda karşı karşıya geldi. Bir atıcı ve taşıyıcı olarak ikişer kişinin oynadığı oyunda yarışmacılar, engelleri topları düşürmeden geçmek zorunda kaldılar. Altın Top kuralının da geçerli olduğu iletişim oyunu nefes kesen mücadeleye sahne oldu. Günün sonunda ise Survivor'da iletişim oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu.

BARIŞ-YASİN KAVGASINDA KARAR

Acun Ilıcalı, Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüler son bölümde yumruk yumruğa birbirine giren yarışmacılar Barış Murat Yağcı ve Yasin Obuz hakkında kararını verdi: "Olmaması gereken şeyler oldu. Yapılan hareket bizim müsamaha yapma şansımız olan hareket değil. Bunlar programımızda olsun istemiyoruz. Fitili ateşleyen Yasin'dir. Yarışmacı kaybetmek istemiyoruz. Bu her Survivor'da olmuştur. Mümkün olduğu derecede size destek olacağım. Ama bu şu demek değil. Bu olayınm kayıtsız kalması inan yarın her şeyi görebiliriz. Buradaki konu ani tansiyon düşmesi çok güzel. Ama yaptırım yapmak zorundayız.Sizin de kendinizi kaybettiğiniz için bir yaptırım görmek zorundasınız. Barış ve Yasin bundan sonra takımınızın kazandığı 3 ödülden yararlanamayacaksınız."

survivor 2020 performans ödülü

21 NİSAN SURVİVOR SMS OYLAMASI

Gönüllüler takımında ise SMS oylamasıyla en çok oyu alan Barış Gizem'in, Evrim Ardahan'ın, Cemal Can ise Yasin'in ismini verdi. Böylece eleme adayları olarak Gönüllüler takımından Gizem, Ardahan ve Yasin; Ünlüler takımından ise Ezgi, Yunus Emre ve Elif oldu. Oylama neticesinde en az oyu alan Ezgi adaya veda eden isim oldu.

Survivor'da haftanın gelişmeleri...

PAZARTESİ YAŞANANLAR

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yeni bölüme Yasin ile Barış’ın kavgası damga vurdu. 20 Nisan 2020 tarihli Survivor 52. bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Skor 8-6 iken Ünlülerden Mert ile Barış parkura çıktı. Mert’in oyunu kaybetmesi sonrasında Barış’ın sözleri Yasin’i sinirlendirdi. İkili birbirinin üzerine yürüdü. Arkadaşlarının araya girmesi bile onları durduramadı. Gönüllüler takımı, ikiliyi zor bela ayırdı.

Acun Ilıcalı'nın müdahalesinin ardından ikilinin tartışması sona ererken, Yasin ve Barış ikisi de bu oyunda diskalifiye oldu. Yarışmacılar ekip tarafından iki ayrı yere gönderildi. İki isim hakkındaki son karar ada konseyinde verilecek.

Yarışmacılar Dominik'te bulunan ünlü bir ismin malikanesinde 1 gün geçirmek ve annelerinin seçtiği yemekleri yemek için kıyasıya mücadele etti. Kıran kırana geçen mücadeleyi 10'a 8 Ünlüler Takımı kazandı.

survivor 2020

PAZARTESİ YAŞANANLAR

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

19 Nisan 2020 tarihli Survivor’ın 50. bölümünde oynanan dokunulmazlık oyununda Ünlüler ve Gönüllüler takımları oldukça zorlu anlar yaşadı. Yarışmacılar, kıyasıya rekabet etti. Büyük heyecana sahne olan ödül oyununu Gönüllüler takımı 10-6 skoruyla kazandı.

19 NİSAN PAZAR GÜNÜ YAŞANANLAR

2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da 19 Nisan gecesi 2. eleme adayı belli oldu. Önceki gün adı belirlenen Barış Murat Yağcı’dan sonra dün Ezgi Hocaoğlu ikinci eleme adayı olarak seçildi.

18 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ YAŞANANLAR

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’ın 18 Nisan’da yayınlanan 50. bölümünde Ünlüler ile Gönüllüler dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Ada konseyinde bir eleme adayı çıkarmak istemeyen takımlar, dokunulmazlık oyununu kazanmak için tüm güçlerini ortaya koydu. Tansiyonun yükseldiği ve tartışmaların yaşandığı Survivor dokunulmazlık oyununda skor 8-6 olunca her iki takım da ikişer erkek ve kadın yarışmacı çıkardı. Ünlülerden Aşkım, Evrim, Ersin, Sercan'a karşılık Gönüllülerden Evrim, Nisa, Ardahan, Berkan parkura çıktı. Bundan sonra Ünlüler bir oyun kazanırken Gönüllüler 3 oyun kazandı ve skor 9-9'a geldi. Bayrak yarışında Ünlülerden Ersin ve Elif'e karşılık Gönüllülerden Berkan ve Nisa mücadele etti. Kıyasıya geçen mücadele sonunda Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler oldu.

Survivor performans oyununu kim kazandı? 22 Nisan performans oyununu hangi takım kazandı? Son dakika ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 survivor 2020 performans oyununu kim kazandı Yarışma
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.