Survivor Nisa ne zaman geri gelecek? Nisa Bölükbaşı neden yok?

Survivor 2022 All Star kadrosuna daha önceden dahil olan ancak yakalandığı koronavirüs rahatsızlığı nedeniyle karantina altına alınan Nisa Bölükbaşı'nın ne zaman geri döneceği hakkında yeni bilgiler araştırılıyor. Bu konuda net bir açıklama yapmasa da üstü kapalı konuşan Acun Ilıcalı, izleyenlere Nisa konusunda güzel haberler verdi.

Survivor 2022 All Star yarışmacılarından biri olan ancak program başlamadan hemen önce koronavirüse yakalanan Nisa Bölükbaşı, kendisini sevenlerini üzmüştü. Survivor yarışması öncesinde kadroda yer alan isimlerden biri olan Nisa konusuna programın yapımcısı Acun Ilıcalı açıklık getirdi.

Nisa Bölükbaşı neden yok?

15 Ocak Cumartesi akşamında başlayan ekranlarının en çok izlenen fenomen programlarından birisi olan Survivor 2022 gönüllüler takımında yer alan Nisa Bölükbaşı, geçirdiği koronavirüs rahatsızlığı nedeniyle ilk bölümlerde yer almadı.

Survivor Nisa Bölükbaşı

Survivor Nisa ne zaman gelecek?

Koronavirüs rahatsızlığı sebebiyle bir an önce iyileşmesi için karantina altına alınan Nisa Bölükbaşı konusunda kısa bir açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Bir yarışmacımız rahatsız olduğu için başlayamadı. O da Nisa. Nisa ilerleyen günlerde kadroya dahil olacak. Yedeklerden Yağmur, Nisa'nın yerine kadroya katıldı. Bundan sonra bakalım Yağmur'un sonradan girecekken erken girmesi ona neler getirecek?" ifadelerine yer verdi.

Bir aksilik olmadığı takdirde ilerleyen günlerde Nisa Bölükbaşı yeniden Survivor kadrosunda gönüllüler takımında yer alacak.

Survivor Nisa ne zaman geri gelecek? Nisa Bölükbaşı neden yok? ile ilgili etiketler Survivor Nisa Bölükbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.