Survivor kim elendi? Acun Ilıcalı tarafından açıklandı

Survivor yarışmasında kim elendi? Ada konseyi ve son bölümde elenen isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Fatih Hürkan için ne karar verildi? Gönüllüler takımı yarışmacıları ne yaptı? Survivor son bölümde neler oldu? İşte, Survivor ada konseyi öncesinde yaşanan gelişmeler ve adaya veda eden isim...

Survivor yarışmasında kim elendi? Ada konseyi ve son bölümde elenen isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Fatih Hürkan için ne karar verildi? Gönüllüler takımı yarışmacıları ne yaptı? Survivor son bölümde neler oldu? İşte, Survivor ada konseyi öncesinde yaşanan gelişmeler ve adaya veda eden isim...

Survivor kim elendi sorusu TV8'de yayınlanan son bölümde gerçekleştirilen ada konseyinde yanıt buldu. Survivor 14 Şubat’ta elenen isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Ünlüler takımı ödülü kazanarak ailelerinden ve arkadaşlarından gelen mektupları okurken Survivor son bölümde karıştığı kavga nedeniyle ödülden men edilen Fatih Hürkan, iletişim ödülünden yararlanamadı. Gönüllüler takımı yarışmacılarından Erdi Ünver, Sadin Bakır, Yiğit İzik, Elif Şadoğlu ve Gökhan Gözükan’ın elenme adayları olduğu bölümde iletişim oyununu kaybeden gönüllülerde sinirler gerildi. İşte, Survivor ada konseyi öncesinde yaşanan gelişmeler ve adaya veda eden isimle ilgili ayrıntılar...

Seda Demir'den şok itiraf: İlhan Mansız'a aşık oldum

Survivor son bölümde neler oldu?

Survivor 14 Şubat tarihinde gönüllüler takımı veda konseyinde aralarından bir ismi daha uğurladı. Eleme potasında olan yarışmacılar Erdi Ünver, Yiğit İzik, Elif Şadoğlu, Sadin Bakır ve Gökhan Gözükan arasından yarışmaya veda eden isim Yiğit İzik oldu. Öte yandan Survivor ada konseyinde elenen yarışmacının açıklanmasından önce Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada son bölümde Serhat Akın ile kavga eden Eser West'e uyarılarda bulundu. Her olayın içerisinde kendisini gördüklerini belirten Ilıcalı, West'i hareketlerine dikkat etmesi konusunda uyardı.

Survivor 2017 Gönüllüler takımında kimler var | Survivor kim kimdir?

Survivor 14 şubat 2017 SMS Oylaması Sonuçları 14 şubat Survivor 2017 Kim Elendi

Survivor iletişim ödülü alan ünlüler

Ailelerinden ve arkadaşlarından gelecek olan resimler ile mesajları okuma şansına sahip olacak yarışmacılar duygu dolu anlar yaşadı. Birçok oyunda olduğu gibi iletişim oyununun galibi de final oyunu ile belirlendi. Son oyunu kaybeden Tuğçe Melis Demir gözyaşlarına boğulurken arkadaşları kendisini teselli etti. Ünlüler takımı ailelerinden gelen mesajları okurken sevinçten birbirlerine sarıldı. Öte yandan Furkan Kızılay ise kız arkadaşının gönderdiği fotoğraf ve mesaj ile ağlamamak için kendisini zor zuttu.

Survivor 2017 Ünlüler takımında kimler var | Survivor kim kimdir?

Survivor 14 Şubat yeni bölümde ada konseyi öncesi gerçekleştirilen ödül oyununda ilk yarışın galini ünlüler takımı oldu. Anıl Karakurt ile çıktığı mücadelede halkasını düşürmesine rağmen yarışı bırakmayan Çılgın Sedat son bölümde yaptığı atışlarla yarışın kazananı oldu.

Survivor Fatih Hürkan için ne karar verildi?

Büyük emekler vererek adaya katılanların diskalifiye edilmesinin değerlendirecekleri son aşama olduğunu belirten Acun Ilıcalı üst üste iki kez kavgaya karışan Fatih Hürkan’ı son kez uyardı. Önce İlhan Mansız ile ardından da Erdi Ünver ile fiziksel temasta bulunan Fatih Hürkan’ın aynı hatayı tekrarlaması halinde diskalifiye olabileceği ifade edildi.

Survivor eleme adayları kimler?

Hafta sonu yapılan ilk dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler ada konseyinde rahat dakikalar geçirirken gönüllülerde ilk konseyde 3 isim birden çıktı. Yiğit İzik ve Erdi Ünver’in adlarının çıktığı konseyde bireysel oyunun sahibi ise Sadin Bakır’ın adını vermişti. İkinci dokunulmazlık oyunun kaybedilmesiyle birlikte yine aynı stresi yaşayan gönüllülerde bu kez yapılan oylama sonucu en çok adı çıkan kişi Volkan ile kavga eden Gökhan Gözükan oldu. Kolyenin sahibi olan Eser West ise Elif Şadoğlu’nun adını verdi.

survivor_SEDAT

Survivor 19. bölümde Çılgın Sedat sakatlanıyor?

Survivor 19. bölümde heyecanlı dakikalar yaşayacak yarışmacılar ödülün sahibi olabilmek adına kıyasıya mücadele edecek. Tüm ilklerin yaşandığı 2017 sezonunda sakatlıklardan başı kurtulmayan takımlar yarışmacılarının eksikliğini önemli oyunlarda yaşamaya devam etti. Önce Serhat Akın’ın adalesinde yaşanan problem ardından da Volkan’ın bacağının morarması yarışmacıları üzmüştü. Doktor kontrolünde tedavisi devam eden Serhat Akın’ın kesin durumu önümüzdeki günlerde belli olacak. Bu akşam yayınlanacak bölümde ise Çılgın Sedat’ın sakatlanması üzerine büyük panik yaşanacak.

Survıvor Konsey Akşamı 2017 14 Şubat 19.Bölüm Fragmanı Sedatın Sakatlığı Eserin

Kavgası!!!!

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.