Survivor İsmail Balaban'ın nişanlısı Gamze Atakan hakkında gerçek ortaya çıktı

Milli güreşçi İsmail Balaban'ın Survivor 2021 hikayesi ile merak ediliyor. Yarışmadan sonra evleneceğini daha önce açıklayan İsmail Balaban ailesi ile yaptığı telefon görüşmesinde nişanlısı ile ilgili gerçeği öğrendi. Kötü haberi telefonda aldığı sırada kötüleşen Survivor İsmail Balaban'ın nişanlısı Gamze Atakan instagram hesabı da merakla araştırılmaya başlandı.

İsmail Balaban nişanlısı ile ilgili aldığı kötü haber sonrası Survivor 2021'de duygu dolu anlar yaşandı. Ünlü milli güreşçi İsmail Balaban 2021 Survivor serüveninde duygu dolu telefon görüşmesiyle damga vurdu. İsmail Balaban nişanlısı kim Gamze Atakan hakkında gerçeği öğrenmesiyle yıkıldı.

İsmail Balaban Gamze Atakan çifti 2020 yılında nişanlandı. Çiftin nişan yüzüklerini Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi taktı.


SURVİVOR İSMAİL BALABAN NİŞANLISI GAMZE ATAKAN KİMDİR?

Survivor'da en çok konuşulan yarışmacılardan biri olan başpehvlian İsmail Balaban'ın duydukları izleyicileri ve ünlü ismi şok etti. Gülsüm Balaban'ın, ''Oğlum, senin bırakıp gittiğin gibi değil hiçbir şey burada. O kız senin bırakıp gittiğin gibi değilmiş oğlum. Sen bilirsin. Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada.'' sözlerinin ardından İsmail adeta yıkıldı.

Gamze Atakan kimdir?

GAMZE ATAKAN KİMDİR?

İsmail Balaban'ın nişanlısı olarak gündem olan Gamze Atakan hakkında bilgiler araştırılıyor. Gamze Atakan ev İsmail Balaban çifti 2020 yılında nişanlandı. Gamze Atakan ve İsmail Balaban çiftinin nişan yüzüklerini Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi taktı.

YARIŞMA BİTİNCE EVLENECEKLERDİ

İsmail Balaban, yarışma boyunca sıkça nişanlısından bahsetti ve yarışma sonrasında evleneceklerini ifade ediyordu.

Gamze Atakan'ın nişan atmasına neden olan konunun detaylarına ise şu ana kadar ulaşılamadı.

Survivor İsmail Balaban'ın nişanlısı Gamze Atakan hakkında gerçek ortaya çıktı ile ilgili etiketler Survivor ismail balaban nişanlısı kim gamze atakan instagram gamze atakan kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.