Survivor İletişim Oyunu Kim Kazandı? 11 Haziran Survivor Eleme Adayları Kim?

Survivor 2022'de iletişim oyunu heyecanı sürüyor. 11 Haziran Survivor İletişim oyunu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıran kırana verdiği mücadele sonrası kazanan takım belli oluyor. Survivor Nisa Bölükbaşı ve Berkan Karabulut'un sakatlık yaşadığı oyunda gergin anlar da yaşandı. İşte detaylar...

Her bölümü bir başka tartışma ve heyecana sahne olan Survivor All Star 2022'de iletişim oyunu heyecanı sürüyor. 11 Haziran 2022 Survivor İletişim oyunu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. Yeni haftanın dokunulmazlık oyunları oynandı. Ve eleme potasına giren 4 eleme adayı da belirlendi. Büyük eleme konseyi öncesi oynanan iletişim oyunu da büyük gerginlik ve sakatlıklara sahne oldu.

Survivor iletişim oyunu kim kazandı sorusu da belli oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıran kırana yarıştığı iletişim oyununda Survivor Nisa Bölükbaşı ve Berkan Karabulut'un sakatlıkları damga vurdu. Özellikle Bölükbaşı'nın gözü kapalı engele dalması ve sonrası yere yığılması herkesi korkuttu.

SURVİVOR İLETİŞİM OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star'da 11 Haziran akşamı oynanan iletişim oyunu, önümüzdeki günlerde yapılacak eleme konseyi öncesi kazanan takıma moral oldu.

Ekranların en sevilen yarışmasıında yavaş yavaş finale doğru gidilirken kalan 10 yarışmacının mücadelesi de sürüyor. 8 yarışmacıyla bireysel oyunlara girecek olan Survivor'da iletişim oyunu kazanan takım az sonra belli olacak.

Survivor İletişim Oyunu Kim Kazandı? 11 Haziran Survivor Eleme Adayları Kim?

SURVİVOR ELEME ADAYLAR KİMLER?

Haftanın eleme adayları Survivor Ayşe Yüksel, Batuhan Karacakaya, Hikmet Tuğsuz ve Anıl Berk Baki Oldu.

Survivor İletişim Oyunu Kim Kazandı? 11 Haziran Survivor Eleme Adayları Kim? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 iletişim oyunu kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.