Survivor Hikmet'e ne oldu? Yarışmadan elendi mi?

Survivor Hikmet'e ne oldu? Cumartesi akşamı ekranlara gelen Survivor'da dokunulmazlık oynununda sakatlığı nedeniyle oynayamayan Hikmet'e ne olduğu, Survivor yarışmasına devam edip etmeyeceği izleyiciler tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Survivor Hikmet'e ne oldu? Elendi mi? Tüm ayrıntılarıyla haberimizde...

Survivor'da cumartesi akşamı oynana dokunulmazlık oyununda sakatlığı nedeniyle oynayamayan Hikmet'in Survivor'dan elendiği düşünülmüşü. İnstagram’da Survivor Team adlı hesap Hikmet’in Survivor’dan elendiğini duyurdu. Yapılan haberler sonucunda Survivor'da Hikmet'e ne olduğu, yarışmadan elenip elenmeyeceği merakla araştırılmaya başlandı. Tüm detaylarıyla haberimizde...

Survivor Hikmet'e ne oldu? Yarışmadan elendi mi?

SURVİVOR HİKMET ELENDİ Mİ?

Survivor’un en güçlü ve iddialı yarışmacılarından olan Hikmet Cumartesi akşamı oynanan dokunulmazlık oyununda sakatlığı nedeniyle oynayamamıştı. Hikmet’in oynayamadığını izleyen yüzlerce hayranı Hikmet’in sakatlığı nedeniyle elendiğini düşündü. Peki bu düşünceler ne kadar doğru? Detaylar  haberimizde yer almakta… Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Hikmet ciddi bir sakatlık geçiriyor. Hastaneye kaldırılırken acılar içinde Böyle Bitmemeliydi şeklinde yakarıyor. Hikmet’in sakatlığının ciddiyeti henüz bilinmiyor. Bu yüzden hayranlarının bu düşüncelerine tam bir anlam yüklemek doğru değil.

HİKMET SURVIVOR'DAN ELENDİ AÇIKLAMASI

İnstagram’da Survıvor Team adlı hesap Hikmet’in Survıvor’dan elendiğini duyurdu. Yapılan açıklamada  “Survivor 2019 efsanesi Hikmet Tuğsuz geçirdiği sakatlık sonucu Survivor 2019’a veda etmiştir” denildi.



 

 

Survivor Hikmet'e ne oldu? Yarışmadan elendi mi? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.