Survivor Hikmet sakatlandı mı? Yarışmadan ayrılacak mı?

Survivor Hikmet sakatlandı mı? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2019'da talihsiz bir olay yaşanıyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında sakatlanan Hikmet'e ne olacağı merak ediliyor. Favoriler arasında yer alan Hikmet Tuğsuz hakkında verilecek karar araştırılmaya başlandı. İşte Survivor Hikmet sakatlandı mı? Yarışmadan ayrılacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor Hikmet sakatlandı mı? Survivor'ın 19 Mayıs akşamı yayınlanan yeni bölümde, araba ödülü için yapılan yarışma sırasına Hikmet sakatlanıyor. Acılar içinde attığı çığlık sonrasında ne olduğu izleyenler tarafından takip ediliyor. Yarışmanın favoriler arasında yer alan Hikmet Tuğsuz hakkında verilecek karar araştırılmaya başlandı. İşte Survivor Hikmet sakatlandı mı? Yarışmadan ayrılacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor Hikmet sakatlandı mı? Yarışmadan ayrılacak mı?

Survivor'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Survivor son bölümde ise fragmana korkunç anlar yansıdı.Yeni bölümde dokunulmazlık oyununa çıkacak yarışmacılar hiç beklemedikleri bir kaza yaşadı.

HİKMET YARALANDI

Bu akşam yayınlanacak olan yarışmada Hikmet ile Yusuf karşı karşıya geliyor. Rekabetin had safhaya çıktığı yarışta Hikmet bir engeli aşmaya çalışırken talihsiz bir an yaşıyor ve dizinden sakatlanıyor. Hikmet'in çığlığı tüm adayı inletiyor.

Diğer yarışmacılar Hikmet'in o halini gördüğünde ağlamaya başlıyor. Hikmet Survivor hayatının bittiğini düşünürken Acun Ilıcalı onu teselli etmeye çalışıyor.

 OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye Yunanistan'da dün akşam ilk önce erzak oyunu oynandı. Erzak oyununu siyah takım kazandı ve ardından piknik ödülüne gittiler. Daha sonra dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu siyah takım kazanarak avantaj elde etmiş oldu.

Survivor Hikmet sakatlandı mı? Yarışmadan ayrılacak mı? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Survivor 2019
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.