Survivor fragmanına o kavga damga vurmuştu! Hakan diskalifiye mi oldu? İşte Acun Ilıcalı'nın Hakan kararı...

Survivor All Star yeni bölüm fragmanına gerilim damga vurdu. Survivor All Star'ın yeni bölümnden ipuçları ortaya çıktı. Bozok ve Hakan arasında parkur sonunda dev bir tartışma çıktı. Peki Hakan diskaliifiye mi oldu?

Survivor All Star'da sular durulmuyor. Mücadele devam ederken gerilim de eksik olmuyor. Survivor yeni bölüm fragmanında kıyasıya rekabet kadar Hakan ve Bozok kavgası da konuşulacak. Peki iki isimden biri yarışmadan ayrılacak mı? Hakan diskalifiye mi olacak?

Survivor 2024 All Star'ın 5. bölüm görüntüleri ardından diskalifiye iddiaları gündeme geldi. Fragmanda Hakan ve Bozok arasında yaşanan tartışma dikkat çekti. İzleyiciler, "Hakan diskalifiye mi olacak?" sorusuna yanıt arıyor.

Survivor'da yeni bölüm tanıtımı ekrana geldi. Görüntülerde Hakan ve Bozok arasındaki gerilim ön plana çıktı. Sinirlerine hakim olamayan Hatipoğlu, ''Senin ağzını kırarım.'' diyerek Bozok'un üzerine yürüdü.

DİSKALİFİYE OLACAK MI?

Eline ve göğsüne temas edilen Bozok ise Hakan'a ''Sen kime kişniyorsun?'' diye çıkıştı. Olaya müdahale Acun Ilıcalı'dan geldi. Oyun alanına giren Ilıcalı; "Alın bunu buradan, çıkarın çabuk şunu dışarı.'' dedi.

Fiziksel temas görüntüleri diskalifiye iddialarını beraberinde getirdi. İkilinin tartışmasından bir diskalifiye kararı çıkıp çıkmayacağı ilerleyen günlerde belli olacak.  

 

HAKAN HATİPOĞLU ELENDİ Mİ?

Yaşanan yüksek gerilim sonrası Acun Ilıcalı konseyde alınan kararı duyurdu. Ilıcalı, Hakan'ın bu hareketinin yaptırımsız kalamayacağını söyledi ve "Ben normalde itme hareketine çok takılmayabilirdim. Onun dışında söylediğin kötü sözler var. Alışık değilim senden kötü sözlere, çok senlik değil. Ama özür dilemek önemli bence insanlar hata yapar." dedi.

Hakan'ın sağlık durumunu da değerlendiren Acun Ilıcalı, Hakan'ın iki ödülden yararlanamayacağını söyledi.

 

Survivor fragmanına o kavga damga vurmuştu! Hakan diskalifiye mi oldu? İşte Acun Ilıcalı'nın Hakan kararı... ile ilgili etiketler Survivor Hakan Hatipoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.