Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 10 Mayıs dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 2. eleme adayı kim oldu?

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de dokunulmazlık heyecanı yaşanıyor. İlk dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Ünlülerin 10-8 kazandığı ilk oyun sonrasında ada konseyinde Berkan'ın adı yazıldı. 2. eleme adayının belli olacağı bu akşamki yeni bölümde neler olacağı merak ediliyor. Yarışmayı takip etmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte 10 Mayıs dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Merak edilen detaylar

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelen Survivor 2020'de 2. dokunulmazlık oyununu oynanacak. İlk dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Ünlülerin 10-8 kazandığı ilk oyun sonrasında ada konseyinde Berkan'ın adı yazıldı. 2. eleme adayının belli olacağı bu akşamki yeni bölümde neler olacağı merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın eski yarışmacı Makbule Karabudak'ın koronavirüse yakalandığını açıkladığı anlar gözyaşları sel oldu. Yarışmayı takip etmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte 10 Mayıs dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Merak edilen detaylar...

SURVİVOR 10 MAYIS DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? 

İlk dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Ünlülerin 10-8 kazandığı ilk oyun sonrasında ada konseyinde Berkan'ın adı yazıldı. Bu akşam oynanan oyunu kazanan takım Gönüllüler oldu. 

SURVİVOR 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Ünlülerin eleme adayı Mert oldu.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK VE ERZAK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2020'nin yayınlanan yeni bölümünde yarışmacılar erzak ve dokunulmazlık oyununda mücadele verdi. İki oyunun birleşmesiyle hırs ve rakabetin arttığı oyunda, Survivor yarışmacıları zaman zaman gergin anlar yaşadı. Öte yandan, Survivor Ersin Korkut parkurda boğulma tehlikesi geçirdi.

Survivor 2020'nin 71. bölüm 1. dokunulmazlık ve erzak oyununda Survivor Barış parkurda hata yaptı, ünlüler takımından Survivor Ersin sayıyı kaptı. Talihsiz olayların yaşandığı oyunda Survivor dokunulmazlık ve erzak ödülünü Aycan Yanaç'ın son atışıyla 10'a 8 ünlüler takımı kazandı.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 1. dokunulmazlık ve erzak ödülünü kaybeden gönüllüler takımı konseyde eleme adayını belirlemek üzere toplandı. Konseyde Yasin ve Evrim arasında yaşanan tartışma da konuşuldu.

Oylama sırasında Yasin Cemal Can'ın ismini yazdı, Cemal Can da Yasin'den yana oyunu kullandı. Bu hafta yapılan oylama sonunda haftanın ilk eleme adayı Berkan oldu.

ACUN ILICALI YASİN'İ PARKURDAN KOVDU

Survivor 2020'nin 71. bölümünde Acun Ilıcalı, gönüllüler takımından Survivor Evrim'e bağıran Survivor Yasin'i parkurdan kovdu. Oyun sırasında sayıyı rakibi Ersin'e kaptıran Yasin öfkelenerek Evrim'e bağırdı. Agresif hareketlerde bulunan Yasin'e Acun Ilıcalı "Oyundan çık git" dedi. Tekrar parkura dönmeye çalışan Yasin'e Acun Ilıcalı bu kez "Çık hemen çık git" diyerek ikinci uyarıda bulundu.

Oyun sonrasında açıklama yapan Ilıcalı, Yasin'in bir kez daha uyarıldığı söyleyerek "Maalesef kendisinin bir ders alması gerekiyor" dedi.

YUNUS EMRE'DE DE BİR UYARI

Survivor 2020'nin 71. bölüm 1. dokunulmazlık ve erzak oyunu esnasında Survivor Yasin'in Evrim'e bağırması sonrasında Acun Ilıcalı'dan bir uyarı da Yunus Emre'ye geldi. Ilıcalı "Sen de bunun başka bir şeklindesin. Kadınlara karşı olan genel tavrında sıkıntı var senin. Bu konularda kadınlara karşı dikkatli davranacaksın" dedi.

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 10 Mayıs dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 2. eleme adayı kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı 2020 survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 10 Mayıs dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.