Survivor Dokunulmazlık kim kazandı? 11 Nisan Survivor All Star eleme adayı kim oldu, kim elendi?

Survivor All Star eleme adayı kim oldu merak ediliyor. 11 Nisan 2022 Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Sonuca göre haftanın son eleme adayı belli oluyor. Sonrasında ise SMS oylamasına göre adaya veda edecek isim belli olacak. İşte Survivor kim elendi, kim eleme adayı oldu? İşte detaylar...

Her bölümü ile olay yaratan Survivor 2022'de eleme heyecanı yaşanıyor. 11 Nisan Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı merak ediliyor. Eleme adayları arasından Barış Murat Yağcı, Gizem Memiç ve Parviz olurken haftanın son eleme adayı da bu akaşam belli olacak. Peki Survivor kim elendi?

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da bu akşam belli okuyor. Haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanan takım bell olduktan sonra adaya veda edecek eleme adayı da belli olacak.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI?

İzlenme rekorları kıran, heyecanı her hafta daha da artan Survivor 2022 All Star'da haftanın dördüncü eleme adayı belli oldu. İlk üç eleme adayları Barış Murat, Gizem Memiç ve Parviz yokluk adasına gönderidi.

Survivor'da 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı

11 Nisan Pazartesi günü toplanan ada konseyinde dokunulmazlığı kaybeden takım arasından .... eleme adayı seçildi.

Dört eleme adayı arasından en az SMS oyu alan yarışmacı Survivor'dan elenecek

SURVIVOR'DA YOKLUK ADASINA KİM GİTTİ?

Bu hafta Survivor All Star'da ilk üç dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımından Barış, Gizem ve Perviz eleme adayı olarak Yokluk Adasına giden isimler olmuştu.

Hikmet ve Sude performanslarına göre dokunulmaz oldu. Nagihan ile Adem de ünlüler takımından birinci seçildi. Gönüllülerden dördüncü ve son gitme adayı oy çokluğu ile Ayşe oldu.

Survivor Dokunulmazlık kim kazandı? 11 Nisan Survivor All Star eleme adayı kim oldu, kim elendi? ile ilgili etiketler Survivor dokunulmazlık kim kazandı survivor kim elendi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.