Survivor Cellat kimdir? Özgür Deniz kaç yaşında, nereli?

Survivor 2023 yarışmacısı olduğu iddia edilen TikTok ve sosyal medyada Cellat adıyla tanınan Özgür Deniz hakkında son gelişmeler yaşanıyor. Peki, Cellat Özgür Deniz kimdir?

Survivor 2023 yarışması yaklaşırken fenomenler grubuna dahil edilen isimlerinden birisi Cellat adıyla tanınan TikTokçu Özgür Deniz olduğu iddia edildi. Henüz ismi açıklanmayan Deniz’in efor testlerini başarıyla geçtiği iddia edilirken önümüzdeki günlerde Acun Ilıcalı tarafından adının açıklanması beklenmektedir.

Cellat Özgür Deniz Kimdir?

5 Haziran 1999 tarihinde Kars’ta dünyaya gelen Özgür Deniz, 1.85 boyunda, 75 kilo ve İkizler burcudur. Eskişehir’de yaşamına devam eden genç fenomenin TikTok’ta 3 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır.

Survivor Cellat kimdir? Özgür Deniz kaç yaşında, nereli?

Instagram’da gitar ile seslendirdiği parçalarla adını duyuran Özgür Deniz, sempatik tavırları ile dikkat çekerek özel yaşamında düzenli olarak cilt bakımı yaptırmaktadır. Oyunculuk deneyimi de bulunan ünlü isim Dimes reklamında oynamıştır.

Survivor Cellat kimdir? Özgür Deniz kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Özgür Deniz Cellat Survivor 2023
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.