Survıvor bu akşam dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survıvor dün geceye damga vurdu. Survıvor Türkiye ve Romanya yarışmacılar karşı karşıya geldi. Türkiye'den hangi takımın yarışacağına karar vermek için bir oyun oynandı. All Star takımı 10-7 skor ile Gönüllüler takımına karşı galibiyet kazanarak Romanya ile yarışacak takım oldu. Romanya ve Türkiye karşılaşmasında Türk ekibi büyük bir fark ile önde iken yarışmayı 10-8'lik skor ile mağlubiyete uğradı.Bu akşam yayınlanacak bölümde ise dokunulmazlık oyunu oynanacak. Peki dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Hangi takım? Detaylar haberimizde...

Survıvor yarışmasında dün akşam Romanya ve Türkiye'den yarışmacılar rekabet ettiler. Türk takımından yarışacak takımı seçmek için oynanan yarışmada All Star takımı kazanarak, Romanya yarışmacılar ile karşı karşıya geldi. All Star yarışmacıları tek yürek olarak Romanya ekibi ile rekabet ettiler. Oyunu Romanya yarışmacıları 10-8'lik skor ile kazandılar. Bu akşam ise dokunulmazlık yarışması oynanacak. Peki dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Hangi takım? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

3

Survivor 2018'de Gönüllüler takımına Emre ve İpek isimli iki yeni yarışmacı katıldı. Survivor Gönüllüler'de sakatlanan Hakan Hatipoğlu ve hastalığından dolayı yarışmadan çıkartılan Gamze'nin yerine gelen yeni yarışmacılar, Cuma akşamı ödül oyunu öncesinde takımlarına katıldı. Acun Ilıcalı daha önce Survivor'da yedek oyuncuların takımlara katılacağını açıklamıştı. All Star ve Gönüllüler takımlarına ikişer yeni oyuncunun yanı sıra, hastalığından dolayı yarışmadan ayrılmak zorunda kalan Gamze'nin yerine esktra olarak yedek bir oyuncu geldi.

HATİPOĞLU YARIŞMAYA DEVAM EDECEK Mİ?

Survıvor 2018 Gönüllüler takımında yarışan Hakan Hatipoğlu oyun sırasında sakatlık yaşamıştı.Sakatlığı sonrası yarışmaya devam edip etmeyeceği doktor tarafından yapılacak açıklama sonrası belirlenecekti. Bu akşam yayınlanan bölümde Acun Ilıcalı Hakan Hatipoğlu'nun yarışmaya devam edeceğini açıkladı.

SURVIVOR PANORAMA

Survivor Panorama, moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile Hakan Hatipoğlu'un yaptığı; 14 Şubat 2016'dan beri haftaiçi her gün canlı yayınlanan talk-show programıdır.

4

Acun Ilıcalı 'nın TV8 kanalını satın almasıyla birlikte kanalında yayınladığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasını yorumlamak,perde arkasını göstermek ve konuklarında katılımıyla gerçekleştirdiği talk-show programıdır.Program Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma günleri yayınlanmıştır.Programın sunuculuğunu o dönem Furkan Dede ile Ece Begüm Yücetan üstlenmiştir.

EMRE DURAK KİMDİR?

Survivor 2018'de Gönüllüler Takımı'na dahil olacak olan Emre Durak hakkında çok bir bilgi bulunmuyor. Yarışmacının animatör olarak çalıştığı ve Anadolu Üniversitesi Doğal Kaynaklar Reaksiyon ve Turizm'i mezunu olduğu bilgisi yer alıyor. Meslek olarak dublörlük de yapan yarışmacı, Doğa sporlarına olan merakı ile biliniyor. Doğa, orman ve dağ yürüyüş ve sporları ile ilgilenen yarışmacının Çılgın Goril isimli Youtube kanalı da bulunuyor. Bu kanalda tehlikeli videoları da çeken yarışmacı aksiyon ve çılgınlığı çok seviyor. Aksiyon sahneleri çeken Emre Durak tam bir Survivor gibi yaşıyor.

İPEK YAŞAR KİMDİR?

İpek Yaşar'ın doğum tarihi hakkında henüz bir bilgi yok. CrossFit sporcusu olan ve Instagram da binlerce takipçisi bulunan İpek Yaşar, Gamze Aksu'nun yerine Survivor 2018'e katıldı. Survivor 2018’e iki gönüllü ve iki All-Star yarışmacının daha önceden dahil olacağını açıklanmıştı. CrossFit sporcusu olan İpek Yaşar Hukuk Fakültesini bitirmiştir. Daha sonra yüksek lisans yapan İpek Yaşar başarılı bir avukat adayıdır. CrossFit Balaban’da koç olarak çalışan İpek Yaşar aynı zamanda Galatasaray su sporu takımında da uluslar arası bir oyuncudur. İpek Yaşar spor kariyeri ile ön planda olmayı çok sevmektedir

SURVİVOR'DA İLK KİM ELENDİ?

Survivor 2018'de ilk elenen isim belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında elenen isim Marcus oldu.

ELEME SONRASI MARCUS NE SÖYLEDİ?

Siz söylemeden önce biraz içime doğdu ama olasılığı uzak bir ihtimal gibi geldi. Seyircilerin kararı... Onlarla daha fazla tanışma imkanı bulamadım heralde. Hoş bir duygu değil tabi. Daha yeni başlıyorduk, yeni ısınmıştım. Söyleyecek başka bir şey bulamıyorum. Gerçekten çok üzücü.

SURVIVOR YARIŞMASI NEDİR?

Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.

SURVIVOR ALL STAR

Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedirHaftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

Yarışmanın 3 Temmuz 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs'ta yapılan büyük finalinde sms oylamasında oyların yüzde 53.24 ünü Turabi yüzde 46.76 sını Merve alarak Turabi Çamkıran Şampiyon, Merve Aydın İkinci, Hilmi Cem İntepe ve Ece Begüm Yücetan hem Üçüncü hem Dördüncü olmuştur.

Survıvor bu akşam dokunulmazlık oyununu kim kazandı? ile ilgili etiketler Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı hangi takım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.