Survivor Bireysel Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 16 Haziran Survivor Eleme Adayı Kim oldu?

Survivor 2022'de bireysel dokunulmazlık oyunları başladı. 16 Haziran Survivor bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı sorusu da merak ediliyor. Kıran kırana geçmesi beklenen bireysel oyunlar sonrası haftanın ilk eleme adayı da belli olacak. Adım adım finale doğru gidilen yarışmada artık herkes kendi bacağından açılacak. Peki 16 Haziran eleme adayı kim oldu?

Her bölümü bir başka heyecana neden olan Survivor All Star 2022'de bireysel dokunulmazlık oyunları başladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında yaşanan kıran kırana mücadele artık bireysel olarak devam edecek. Kalan son 8 yarışmacı İstanbul'daki dörtlü finale kalmak için mücadele ediyor. Peki Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor bireysel dokunulmazlık oyunu kim kazandı merak ediliyor. Büyük çekişmelere sahne olan oyunda her yarışmacı artık kendi adına yarışıyor. Peki Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor All Star'da bireysel dokunulmazlık oyunları başladı. Bu akşam yapılacak dokunulmazlık oyununu kazanan isim Survivor Batuhan Karacakaya oldu. Haftanın ilk eleme adayını da Karacakaya belirledi. Bireysel yarışmaların başlamasıyla ilk eleme adayı Survivor Berkan Karabulut oldu.

Survivor Bireysel Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 16 Haziran Survivor Eleme Adayı Kim oldu?

Acun Ilıcalı'dan bireysellik açıklamalar geldi:

"Survivor'da yarın Dominik'teki son oylama yapılacak. Toplu oylama sonrası Dominik'teki bütün elemeler bu oylamadan yapılacak. İstanbul'a gidecek 4'lü yarınki toplu oylama sonrası belli olacak. Dominik'te bir daha oylama yapılmayacak. Ayrıca yarın otomobil oyunu oynanacak."

Survivor Araba Oyunu 2022 Kim Kazandı?

Her yıl oynanan Survivor Araba ödülü 2022 yılında da büyük bir oyuna sahne oldu. Survivor Nisa Bölükbaşı ve Batuhan Karacakaya arasında oynanan oyunu Batuhan Karacakaya kazandı.

Survivor Bireysel Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 16 Haziran Survivor Eleme Adayı Kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 bireysel dokunulmazlık kim kazandı Survivor Nisa Survivor Batuhan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.