Survivor All Star'da Aleyna sinir krizi geçirdi! "Beni bitirdiler..." "Kimsenin sinir tahtası değilim"

Survivor All Star'da Aleyna'nın zor anları. Adada Nagihn ile tartışması sonrası sessiz kalan Aleyna yaşadıklarını içine mi attı? Aleyna'nın sağlık durumu nasıl? Aleyna neden sinir krizi geçirdi?

Survivor All Star'da rekabet ve hırs giderek artıyor. Yeni bölümde yaşananlar adeta pes dedirtti. Sakatlıklar, kavgalar, tartışmalar ve hesaplaşmaların bitmediği Survivor All Star adasında Aleyna için zor bir dönem.

Survivor All Star'da geçen hafta sakatlanan Nagihan'a inanmayan Aleyna bu hafta üzerine gelindiği ve herkes tarafından dışlandığını düşünerek kriz geçirdi. Survivor All Star'da bu akşam geçirdiği kriz ile günden olan Aleyna'ya sosyal medya üzerinden yarışmanın takipçileri tarafından destek ve eleştiri yağıyor. İşte Aleyna'nın bağırıp çağırdığı o anlar...

Survivor All Star'da Aleyna sinir krizi geçirdi! "Beni bitirdiler..." "Kimsenin sinir tahtası değilim" ile ilgili etiketler Aleyna Kalaycıoğlu Survivor All Star
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.