Survivor All Star 42. Bölüm Fragmanı

Survivor All Star 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşamki konseyde aldığı 6 oy ile eleme adayı olmaktan son anda kurtulan Survivor Berna ile Ayşe Yüksel arasında gergin anlar yaşanıyor. Öte yandan Mert Öcal ile Anıl arasında yaşanan polemik ise konseye taşındı. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı...

Her bölümü ve her oyunu bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de Mert Öcal ve Anıl arasındaki tartışma yarışmanın yeni bölümüne damga vuruyor. Survivor 42. bölüm fragmanında yer alan görüntülerde önce Ayşe Yüksel ile Berna Keklikler arasında sayı polemiği yaşanırken dokunulmazlık oyunu öncesi Mert Öcal ve Anıl arasındaki tartışma damga vurdu.

Survivor Ayşe Yüksel ile Berna arasında yaşanan sayı gerginliği Gönüllüler adasında tartışmaya dönüştü. Yüksel, "Benim bir sezonda aldığım sayıların toplamı senin iki sezonda aldığın sayıların toplamı kadar yapıyor mu" diyerek meydan okudu.

Survivor All Star 42. Bölüm Fragmanı

Mert Öcal ve Anıl Birbirine Girdi

Survivor 2022'de Mert Öcal ve Anıl arasındaki gerginlik yarışmanın yeni bölüm fragmanının en dikkat çeken anları oldu. Öcal, "Sen geldiğinden beri burada atarlı geziyorsun, herkes alttan alıyor. Kredini tüketmeye başladın haberin olsun" dedi.

Survivor Anıl ise seromonide yaşanan gerginliği konseye taşıdı. Anıl, "Böyle şampiyon oluncaksa bizim burada hiç şansımız yok" diyerek tepkisini dile getirdi.

Survivor 42. bölüm bu akşam tv8 ekranlarında olacka.

 

Survivor All Star 42. Bölüm Fragmanı ile ilgili etiketler Survivor 2022 fragman survivor 42. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.