Survivor All Star 38. Bölüm Fragmanı

Survivor All Star 38. bölüm fragmanıyla birleşme partisi oyunu ekrana geliyor. Bireysel performansların gösterildiği ve sadece iki kişinin dokunulmazlık alarak birleşme partisine gidebildiği Survivor birleşme partisi oyunun yanısıra Yasin ve Hikmet arasındaki gerilim de yarışmanın yeni bölümüne damga vuruyor. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı...

Survivor 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü, her oyunu ve her konseyi bir başka heyecan ve gerilime neden olan Survivor All Star 2022'de birleşme partisi oyunları devam ediyor. Yarışmanın yeni bölümünde iki kişinin dokunulmazlık alarak birleşme partisini garantileyececği oyunda Yağmur ve Adem'in düşerek sakatlanması herkesi heyecanlandırdı.

Survivor 2022 birleşme partisi yaklaşıyor. Yarışmacıların tamamı kendi bireysel performanslarını gösterdiği yeni bölümde Yasin ve Hikmet arasındaki gerilim sürüyor. Gökhan Keser'in de dahil olduğu tartışmaya Berkan Karabulut'un, "Bu hikayede yoksun, olmaya da çalışma" diyerek Keser'i çileden çıkartması tepki çekti.

Survivor All Star 38. Bölüm Fragmanı

Survivor All Star 2022 38. bölümü bu akşam tv8 ekranlarında olacak.

Survivor All Star 38. Bölüm Fragmanı ile ilgili etiketler Survivor survivor all star fragman
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.