Survivor 7 Temmuz Salı kim elendi

Survivor 7 Temmuz 2020 kim elendi? Survivor 7 Temmuz akşamında ada konseyinde kimin eleneceği netlik kazanacak?

Survivor'da 6 Temmuz 2020 akşamında haftanın 3. dokunulmazlık oyunu da oynandı. 7 Temmuz Salı akşamında gerçekleşecek olan ada konseyinde eleme adaylarının kimler olduğu merak konusu haline geldi.

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor 2020'de 6 Temmuz akşamında oynanan 3. dokunulmazlık oyunu büyük bir rekabete sahne oldu. Survivor finale adım adım yaklaşılırken dokunulmazlık oyunlarında da heyecanın artması gözlerden kaçmadı.

Survivor 128. bölümünde yeniden parkura çıkan yarışmacılar 3. dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele etti.

SURVİVOR 3. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020 son bölümünde 3. dokunulmazlık oyununda tüm engeller aşıldıktan sonra finalde ilk olarak harf puzzle'ı tamamlanması gerçekleştirildi. Hemen akabinde de üç kafesli basket atışı yapıldı. Yarışmacılar ilk olarak aralarında sıralama için zamana karşı parkura tek tek çıktılar.

1. Sercan 01.14
2. Yasin 01.17
3. Cemal Can 01.17
4. Elif 01.18
5. Barış 01.26
6. Berkan –

Survivor'da 3. dokunulmazlık oyununda ikinci turda Berkan-Barış-Sercan ile Yasin-Elif-Cemal Can eşleşti ve bu mücadelede Barış ve Cemal Can elendi.

Yarı finalde Elif - Yasin ve Sercan - Berkan ile karşı karşıya geldi. Dokunulmazlık oyunu yarı finalinde Sercan, Berkan’ı ve Elif Yasin’i aynı skorla 3-2 devirdi. Finale kalan isimler de Sercan ve Elif oldu. 6 Temmuz akşamında 3. dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan Yıldırım oldu.

SURVİVOR 6 TEMMUZ ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da ele adayları Berkan, Sercan oldu.

SURVİVOR 7 TEMMUZ 2020 KİM ELENDİ?

Survivor'da 7 Temmuz 2020 Salı akşamında Sercan Yıldırım elendi.

Survivor 7 Temmuz Salı kim elendi ile ilgili etiketler Survivor survivor 2020 survivor kim elendi survivor eleme adayları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.