Survivor 7. Bölüm Fragmanı: Atakan, Hikmet için Berkan'a Aranızda Uslandırın Diyor!

Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık mücadeleleri devam ediyor. 23 Ocak Survivor 7. bölümde ipler iyice geriliyor. Berkan Karabulu'un dahil olduğu Atakan ve Hikmet tartışması adaya damga vuracak. İşte Survivor 7. bölüm fragmanı...

Survivor 2022 tüm heyecanıyla devam ediyor. tv8 ekranlarında yayınlanan ekranların en sevilen yarışmasında Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıyasıya rekabeti sürüyor. Survivor 7. bölümde neler olacak?

Avatar Atakan'ın Berkan Karabulut'a söylediği sözler çok konuşulacak. Parkurda Hikmet'le tartışan Survivor Atakan, Berkan Karabulut'a, "O Hikmet şımarıyor, ben sana söyleyeyim. Yanlış Cümleler kuruyor Hikmet, kendi aranızda uslandırın" dedi.

Survivor 7. Bölüm Fragmanı: Atakan, Hikmet için Berkan'a Aranızda Uslandırın Diyor!

ONU TERBİYE EDERİM

Survivor Hikmet ile arasındaki gerilimi Berkan'a anlatan Atakan, "Onu kendi aranızda uslandırın, çok pis bozarım. Onu Terbiye ederim" sözlerile yeni bölümde yer alacak.

 

Öte yandan Survivor 2022'de yeni haftanın ilk eleme adayı Survivor Mert Öcal oldu. Sürgün adasına giden Mert Öcal, "Geri döndüğümde bu kumpası bozacağım" dedi. Survivor 7. bölüm 23 Ocak 2022 akşamı tv8'de.

 

Survivor 7. Bölüm Fragmanı: Atakan, Hikmet için Berkan'a Aranızda Uslandırın Diyor! ile ilgili etiketler Survivor 2022 Survivor Atakan hikmet Berkan Karabulut
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.