Survivor 62. bölüm fragmanı! Birleşme Partisi'nde Ediz konseri!

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı Survivor 2022 All Star’ın Birleşme Partisi fragmanı yayınlandı. Gönüllüler ve ünlüler takımı birleşme partisi öncesinde bir araya gelirken Birleşme Partisinde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İşte, Survivor 2022 62. bölüm fragmanı…

Survivor All Star 2022’de 62. bölüm fragmanı izleyenler buluştu. Her bölümü olay yaratan Survivor’da haftalardır büyük bir heyecanla beklenen Birleşme Partisi heyecanı da başlamış oldu. Yeni bölümde Edis konserinin damga vuracağı anlar nefesleri kesecek.

Survivor 2022’nin son bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı ve iki takım arasında nefes kesen bir mücadele ortaya çıktı. Kadınlar ve erkeklerin ayrı ayrı oynadığı mücadelede güç ve denge oldukça önem arz etti.

Survivor 62. bölüm fragmanı! Birleşme Partisi'nde Ediz konseri!

Survivor’da ünlüler takımında yapılan oylama sonrasında haftanın ikinci eleme adayı oy çokluğuyla belirlendi. Barış Murat Yağcı’nın ardından haftanın 2. eleme adayı olan isim Birsen Bekgöz oldu.

Survivor 62. bölüm fragmanı! Birleşme Partisi'nde Ediz konseri! ile ilgili etiketler Survivor Konser Survivor 2022 survivor all star birleşme partisi ediz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.