Survivor 3 Mart yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Serhat Akın yeniden yarışlarda

Survivor 3 Mart yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı. Survivor cuma akşamı ekranlara 31. bölüm ile gelecek. Survivor 31. bölümde Serhat Akın yeniden yarışlarda olacak. Ünlüler takımında Serhat Akın ve Adem Kılıççı olacak. İşte, bu akşamSurvivor 31. bölümde ödül oyununda yaşanacaklar...

Survivor 3 Mart yeni bölüm fragmanında Serhat Akın yeniden yarışlarda olacağının bilgisi verildi. Survivor 31. bölümde Serhat Akın yeniden yarışlarda olacak. Survivor ünlüler takımında devam eden dağılma sürecinde bu kez taraflar Serhat Akın ve Adem Kılıççı karşı karşıya gelecek. Adem Kılıççı ünlüler takımında yer alan Sabriye'nin açıklamasına benzer bir açıklama yaparak yalnızlaştırıldığını açıklayacak. Serhat Akın ise "Adamlıktan bahsediyor, sen yerine göre mi adamsın?" diyerek ünlülerde dokunulmazlık sonrası devam eden tartışmaları devam ettirecek.

Survivor yeni bölüm fragmanında Adem Kılıççı ünlüler takımında yer alan Sabriye'nin son açıklamasına benzer bir açıklama yaparak yalnızlaştırıldığını ifade edecek. Her hafta eleme listesine giren Sabriye adada dışlandığını belirterek gözyaşlarına boğulurken diğer yarışmacıların bunun sorumlusunun kendisi olduğunu dile getirmişti. Son bölümde yaşanan veda konseyinde adadan elenen isim ise gönüllüler takımı yarışmacısı Sadin Bakır olmuştu. Açlıkla mücadele eden yarışmacıların bugün buluşacakları ödül oyunda ilk yarışın galibi ise belli oldu.
Çılgın Sedat ve Bulut Özdemiroğlu arasında yaşanacak ilk mücadelede oyunu kazanan kişi Sedat Kapurtu olacak. Yarışmacılar gözleri bağlı bir şekilde performans sergileyecekleri ödül oyununda yemek ödülünün sahibi olmak için mücadele edecek.

survivor_3_mart_yeni_blm

Survivor son bölümde kimler elendi?

Geçtiğimiz hafta ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı eleme potasına Sabriye ve Fatih Hürkan'ın isimlerini yazdırdı. İkinci dokunulmazlığı kaybeden gönüllülerde ise konseyde en çok adı çıkan yarışmacı Sadin olurken bireysel sembolun sahibi olan Gökhan, Erdi Ünver'in adını söyledi. Yapılan halk oylaması sonucunda programa veda eden kişi ise Sadin Bakır oldu. TV izleyicileri bu hafta Survivor'da olacakları merak ediyor.

Survivor ünlüler takımında neler yaşandı?

İlk dokunulmazlığı kaybeden ünlülerde sinirler gerilmeye başlarken peş peşe yaşanan mağlubiyetler sonrası yarışmacılar birbirlerine girdi. Önce adada Tarık Mengüç ile Sabriye arasında daha sonra ise Adem Kılıççı ile Furkan Kızılay arasında ciddi bir tartışma yaşandı. Oyunun hemen öncesinde gerçekleşen tartışma ünlülerin iletişim ödülünü kaybetmelerine neden olurken Furkan, Adem'in kendisine küfrettiğini iddia etti. Ilıcalı da görüntüleri izledikten sonra Kılıççı'nın küfrettiğini doğrularken milli boksöre uyarılarda bulundu. Adem ise küfretmek gibi bir amacının olmadığını söylemek istediğini yalnış sözlerle ifade ettiğini belirtti.

Survivor 3 Mart yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Serhat Akın yeniden yarışlarda ile ilgili etiketler Survivor survivor 3 mart serhat akın ünlüler takımı survivor 31. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.