Survivor 2023'te Merve Boluğur sürprizi

2 Ekim’de nikah masasına oturduğu DJ Mert Aydın ile evliliği sadece 53 gün süren oyuncu Merve Boluğur'un, Survivor 2023 kadrosuna katıldığı iddia edildi. Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlarda rol alan ve uzun süredir ekranlardan uzakta olan Merve Boluğur, 2023'te ekrana gelecek olan Survivor yarışmasıyla yeniden izleyici karşısına çıkacak.

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen 35 yaşındaki oyuncu Merve Boluğur ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Bir süredir herhangi bir projede yer almayan, ekranlardan uzakta bir yaşam süren güzel oyuncunun Survivor 2023 kadrosunda yer alacağı öne sürüldü.

SURVİVOR İÇİN ŞİMDİDEN HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre; Kısa süreli birlikteliğini nikah masasına taşıdığı DJ Mert Aydın’la sadece 23 gün evli kalan Merve Boluğur’un ‘Survivor’a katılacağı iddia edildi. 2023 yılında başlayacak program için Dominik Cumhuriyeti’ne gidecek oyuncu, uzun zaman sonra da ekrana dönmüş olacak. Boluğur’un, yarışma için hazırlıklara başladığı söyleniyor.

merve boluğur survivor


Merve Boluğur bir süre önce kariyerinde değişikliğe gitmiş ve şarkıcılığa yönelmişti. Sözlerini kendisinin yazdığı 'şşşşşşttttt' isimli bir şarkı çıkaran Boluğur, Nişantaşı’nda bir mekanda da sahne almıştı.

 

Survivor 2023'te Merve Boluğur sürprizi ile ilgili etiketler Merve Boluğur Mert Aydın Survivor Survivor 2023 Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.