Mert Aydın'dan Merve Boluğur açıklaması: ''Yaşanmışlıklara olan saygımdan dolayı...''

Merve Boluğur ile sadece 53 gün evli kalan DJ Mert Aydın'ın, katıldığı bir davette eski eşi Boluğur hakkında "Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum" şeklinde bir açıklamada bulunduğu iddia edildi. Mert Aydın, iddialar üzerine böyle bir açıklaması olmadığını belirtti.

2 Ekim’de görkemli bir törenle Fuat Paşa Yalısı'nda evlenen oyuncu Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın sadece 53 gün evli kalmış ve 23 Kasım günü Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşma 5 dakika içinde anlaşmalı olarak boşanmıştı.

DJ Mert Aydın'ın, katıldığı bir davette eski eşiyle ilgili "Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok" dediği iddia edildi. Aydın, söz konusu iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yalanladı.

 

''İDDİA EDİLEN SÖZLER ASILSIZ VE GERÇEK DIŞIDIR''

Basına yansıyan haberlerden sonra DJ Mert Aydın'dan jet hızında bir açıklama geldi. Mert Aydın, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında konuya ilişkin şunları söyledi:

"Bugün hakkımda çıkan haberlerle ilgili açıklamam: Açılışında çaldığım mekanda eski eşim Merve Boluğur ile ilgili söylediğim iddia edilen sözler asılsız ve gerçek dışıdır. Ben biten bir ilişkinin ardından, yaşanmışlıklara olan saygımdan dolayı hiçbir zaman kötü konuşmadım. Lütfen haberler yapılırken muhatabının bir kadının olduğunu unutmayarak, bu hassas dönemde daha dikkatli davranılmasını herkesten rica ediyorum. Mert Aydın"

mert aydın

 

 

 

 

 

 

Mert Aydın'dan Merve Boluğur açıklaması: ''Yaşanmışlıklara olan saygımdan dolayı...'' ile ilgili etiketler Merve Boluğur Mert Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.