Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Fenomenler, Ünlüler, Gönüllüler kadrosunda kimler var?

Survivor 2023 için geri sayım başladı. MasterChef programının final yapması sonrasında dikkatler Survivor'a çevrildi. Bu sene bambaşka bir forma anlayışı ile TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor 2023 yarışmacıları izleyenler tarafından sıkı takip edilmektedir.

Survivor 2023 için heyecanlı bekleyiş başladı. TV8 ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile yakından takip edilen Survivor yarışmasıyla ilgili tanıtımlar, sosyal medya üzerinden ilgiyle izlenmektedir.

Bu sezon akıl oyuncuları ile dikkatleri çekmeyi hedefleyen Acun Ilıcalı, Survivor 2023 kadrosunun ünlüler, fenomenler ve gönüllülerden oluşacağının altını çizdi. Geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi bu senede her hafta bir yarışmacının adaya veda edeceği söylenirken Survivor yine herkesi ekranları başına kilitleyecek.

Survivor 2023 Ne Zaman Başlıyor?

Ünlüler, fenomenler ve gönüllülerden oluşacak kadrosu ile Survivor 2023 yarışması 15 Ocak Pazar akşamında saat 20.00’dan itibaren TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Survivor 2023

Survivor 2023 Kadrosu

Fenomenler: Alper Rende, Buse Plan, Halil İbrahim Göker, Elanur, Chaby Han, Kürşat Juan

Gönüllüler: Aziz, Gizem Avcı, Aleyna, Asena, Osman Can, Özgür, Tunga

Ünlüler: Seçkin Piriler, Wilson, Zeynep Alkan, Aysu Keskin, Cansu Tuman, Yusuf Güney, Barış Telli, Murat Eken

Survivor 2023

Survivor 2023 fenomenler kadrosunda kimler var?

Survivor 2023 fenomenler kadrosunda; Alper Rende, Buse Plan, Halil İbrahim Göker, Elanur, Chaby Han, Kürşat Juanyer almaktadır.

Survivor 2023 gönüllüler kadrosunda kimler var?

Survivor 2023 gönüllüler kadrosunda; Aziz, Gizem Avcı, Aleyna, Asena, Osman Can, Özgür, Tunga yer almaktadır.

Survivor 2023 ünlüler kadrosunda kimler var?

Survivor 2023 ünlüler kadrosunda; Seçkin Piriler, Wilson, Zeynep Alkan, Aysu Keskin, Cansu Tuman, Yusuf Güney, Barış Telli, Murat Eken yer almaktadır.

Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Fenomenler, Ünlüler, Gönüllüler kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler Survivor 2023 Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.