Survivor 2023 formatı resmen belli oldu! Acun Ilıcalı kadroya dahil olan 9 ismi daha açıkladı!

Kısa zaman sonra yayın akışı içerisinde yerini alacak olan Survivor 2023 yarışması, yeni gelişmeler ile gündemde yerini aldı. İşte yarışmanın yeni kadrosuna ilişkin detaylar…

2005 yılından bu yana yayında olan ve geçen bunca yıl içerisinde yalnızca 1 yıllık bir ara veren efsane yarışma programı Survivor, yeni sezonuna bomba gibi hazırlanmaya devam ediyor. Son olarak Haziran 2022 tarihinde All Star sezonunun final bölümü ile seyircisinin karşısına çıkan ve o günden bu yana da yeni sezonuna ilişkin ortaya atılan iddialar ile gündemden düşmeyen Survivor, bu sezon konsept değişikliğine giderek herkesi şaşırttı.

Bir süredir Fenomenler- Ünlüler konseptinin olacağına dair iddialar ile gündeme gelen Survivor yarışması, geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklama ile iddiaları doğrulamış oldu. Şimdiye kadar 4 ünlü ismi açıklamış olan Acun Ilıcalı, Fenomenler takımına dahil olan 9 ismi birden açıklayarak gündem yarattı. Fenomenler kadrosuna dahil olan isimler, sosyal medya kullanıcılarını şaşırttı. Bazı isimler için şimdiden fan sayfaları dahi açıldı.

SURVIVOR 2023 KADROSUNA DAHİL OLAN İSİMLER AÇIKLANDI!

Survivor 2023 formatı resmen belli oldu! Acun Ilıcalı kadroya dahil olan 9 ismi daha açıkladı!

Geçtiğimiz hafta resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarda bulunan Acun Ilıcalı, Survivor 2023 kadrosuna dahil olan ünlü isimleri Ümit Erdim, Berdan Mardini, Yusuf Güney ve Murat Eken olarak açıkladı. Acun Ilıcalı’nın açıkladığı ünlü isimlerde gündeme boma gibi düşerken medya patronundan bu kez de Fenomenler takımına ilişkin açıklama geldi. Acun Ilıcalı Instagram hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda şu isimler ile anlaşmaya varıldığını ifade etti:

  • Kürşat Juan, Chaby, Elanur, Alper Rende, Buse Plan, Halil İbrahim Göker, Cansu Taman, Seçkin Piriler, Zeynep Alkan

DEMET AKALIN’DAN TEPKİ GECİKMEDİ!

Acun Ilıcalı tarafından açıklanan yeni Survivor yarışmacılarının ardından ünlü Şarkıcı Demet Akalın’dan tepki gecikmedi. Sıkı bir Survivor izleyicisi olduğu bilinen Demet Akalın, Fenomenler takımında yer alan isimleri paylaşarak “Gerçek Survivor ne zaman başlayacak? Bunları ancak Hira izler” açıklamasında bulundu. Akalın’ın tepkisi birçok sosyal medya kullanıcısından destek gördü.

Survivor 2023 formatı resmen belli oldu! Acun Ilıcalı kadroya dahil olan 9 ismi daha açıkladı! ile ilgili etiketler Survivor 2023
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.