Survivor 2021'de sistem gitti! Takımlar karışıyor! Kim hangi takımda olacak?

Survivor 2021 sistem değiştiriyor. Tv8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor her bölümde yeni bir gelişmeye gebe. Geçtiğimiz gün yapılan ankette takımların karışacağı bilgisi geldi. Ünlüler Gönüllüer kaldırılıyor. Peki takımlar karışınca kim hangi takımda yer alacak?

Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve çekimleri Dominik'te gerçekleştirilen Survivor 2021 her gün bir başka gelişme ile izleyenlerini heyecanlandırıyor. Yapılan bir anket sonucu takımların karışacağı öğrenildi. Peki hangi yarışmacı kimlerle olacak?

SURVİVOR 2021'DE SİSTEM DEĞİŞİYOR!

Rekabetin gün geçtikçe tavan yaptığı Survivor 2021'de takımların karışacağı iddia edildi. İzleyicilerde büyük bir merak ve heyecan uyandıran bu gelişme sonrası yarışmacıların takımları ve diğer yenilikler merak ediliyor.

Survivor Ekstra programında Acun Ilıcalı'nın yaptığı ankette sorulan Survivor'da takımlar karışsın mı diye soruldu. Yapılan ankette yüzde 65 oranında Survivor takımların karıştırılması seçeneği seçildi.Survivor takımlar karıştırılınca ilginç ve güzel sonuçların ortaya çıkabileceğine dair yorumların yapıldığı program sonrası vatandaşların akıllarında hangi yarışmacı hangi takımda olacak merak ettiği soruların başında geldi.

Ünlüler ve Gönüllüler sisteminin ortadan kalkacağı yeni sistemde yarışmacılar mavi ve kırmızı takım olarak ikiye ayrılacak. Alınan son bilgiler ise Salı günü yapılacak eleme sonrası Perşembe günü yeni takım kaptanları belirlenecek.

Survivor 2021'de sistem gitti! Takımlar karışıyor! Kim hangi takımda olacak? ile ilgili etiketler Survivor survivor 2021 survivor ünlüler gönüllüler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.