Survivor 2021 Birleşme Partisi Jason Derulo konseri ne zaman. saat kaçta?

Survivor 2021 Birleşme Partisi için geri sayım başladı. Survivor’da son olarak ünlüler ile gönüllüler arasındaki mücadelesi sonrasında Birleşme Partisi’nin adı bir kez daha anıldı. Peki, Survivor 2021 Birleşme Partisi Jason Derulo konseri ne zaman?

Ekranların en sevilen yarışma programlarından Survivor 2021’de Birleşme Partisi heyecanı yaşanıyor. Her sene yarışmacıların şarkılar söylediği, çeşitli etkinliklerle eğlendiği Birleşme Partisi büyük bir heyecana sahne oluyor. Dünyaca ünlü şarkıcıların da konuk olacağı program reyting rekorları kırıyor.

SURVİVOR 2021 BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor Birleşme Partisi sevenlerinin karşısında olacak. Çekimleri Dominik'te gerçekleşen programda bu akşam yarışmacıların eğlenceli anları izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak. 2021 Survivor birleşme partisi, her sene olduğu gibi konukları ile de çok konuşulacak.

Acun Ilıcalı canlı yayında birleşme partisinin tarihini ''Birleşme partisi de 27-28 Mart'ta olacak, çekim 25-26 Mart olur, 2 hafta kaldı. Çok da güzel bir parti olacak inşallah. 28'i parti olur.'' İfadeleriyle açıkladı.

"Swalla ve Savage Love şarkılarının arkasındaki büyük isim, dünyaca ünlü şarkıcı Jason Derulo, Survivor birleşme partisinde sahne alacak ve en sevilen şarkılarını seslendirecek."

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NEDİR?

Her yıl iki ayrı takım olarak mücadeleye başlayan Survivor yarışmacıları, birkaç ay geçtikten sonra bireysel mücadeleye başlıyor ve adalar birleşiyor. Tüm yarışmacılar bir arada yaşıyor. Bu mücadele öncesinde ise geçen süre zarfında zor şartlar altında ter döken yarışmacılar için parti düzenleniyor. Yarışmacıların hem doyasıya yemek yediği, müzik dinlediği, dans ettiği bir birleşme partisi adında eğlence düzenleniyor. Yarışmacılar motive olurken, izleyiciler de bu eğlenceye şahit oluyor.

Survivor 2021 Birleşme Partisi Jason Derulo konseri ne zaman. saat kaçta? ile ilgili etiketler survivor 2021 birleşme partisi Jason Derulo
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.