Survivor 2021 Ayşe Begüm Onbaşı kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi?

Survivor 2021 Ayşe Begüm Onbaşı kimdir? Survivor yarışmacılarından Ayşe Begüm Onbaşı yeni sezonda merak edilen isimler arasında yer aldı. Ayşe Begüm Onbaşı kaç yaşında? Nereli? Evli mi? İşte Survivor Ayşe Begüm Onbaşı hakkında tüm bilinmeyenler…

Survivor 2021 Ayşe Begüm Onbaşı kimdir? Survivor yarışmasında bu sezon mücadele edecek isimler arasında olduğu iddia edilen Ayşe Begüm Onbaşı, en çok merak edilenlerden birisi haline geldi. Survivor’da yeni sezonda yarışacak isimler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlarken aerobik jimnastikçisi olan ve 11 yaşından bu yana Milli formayı terleten Ayşe Begüm Onbaşı da onlardan birisi oldu Peki, Survivor Ayşe Begüm Onbaşı kimdir?

SURVİVOR AYŞE BEGÜM ONBAŞI KİMDİR?

9 Aralık 2001 tarihinde Manisa’nın Akhisar ilçesinde dünyaya gelen Ayşe Begüm Onbaşı, tekstilci bir baba olan Serkan Onbaşı ve eşi Seçil çiftinin ilk çocuklarıdır. Henüz 3 yaşında iken spor ile tanışan Ayşe Begüm Onbaşı, Akhisar’da bale eğitimi aldıktan sonra İspanyol bale öğretmeninin dikkatini de çekmeyi başararak hocasının yönlendirmesi sayesinde jimnastiğe adım attı.

Survivor 2021 Ayşe Begüm Onbaşı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde aerobik jimnastik antrenörü Gürkan Er gözetiminde eğitimler alan Onbaşı, haftanın 5 günü evinden 50 kilometre uzaklıktaki antrenman salonuna giderek kendisini daha da geliştirdi. 2019 yılında da Akhisar Anadolu Lisesi’nden mezun oldu.

Profesyonel anlamda spor kariyerine 7 yaşında başlayan Ayşe Begüm Onbaşı, 8-9 ve 10-12 yaş kategorilerinde başarılı olduktan sonra 2011-2012'de Milli takıma geçiş yaparak Çek Cumhuriyeti, Slovakya ve Bulgaristan'daki uluslar arası yarışmalarda kendisini sınadı.

2019 yılsonuna kadar Manisa Büyükşehir Belediyespor Spor Kulübü adına mücadele eden Onbaşı, 2020 yılında Akhisar Belediyespor'a katıldı. Onbaşı yaşına rağmen her yarışmada 3 müsabakada yer alırken performansı düşmesine rağmen Meksika'da düzenlenen 2015 Dünya Şampiyonası'nda bronz madalya kazanarak kendisine inananları haksız çıkarmadı.

Güney Kore, Incheon'da düzenlenen 2016 Aerobik Jimnastik Dünya Şampiyonası'nda, Genç Kadınlar Bireysel kategorisinde altın madalya kazanan Onbaşı, dünya şampiyonlarının hemen öncesinde gençler için aynı yerde düzenlenen 7. Dünya Yaş Grubu Müsabakalarında takım arkadaşları Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin ile birlikte Trio etkinliğinde gümüş madalyanın sahibi oldu.

Survivor 2021 Ayşe Begüm Onbaşı

Onbaşı, İspanya Guadalajara'daki 2. Akdeniz Şampiyonası 2017'den ve Portekiz Cantanhede'deki 7. Uluslararası Açık Müsabaka 2017'den toplam üç altın madalya kazandı. İtalya, Ancona'da düzenlenen 2017 Aerobik Jimnastik Avrupa Şampiyonasında Genç Kadınlar Bireysel etkinliğinde bir altın madalya daha kazanan Onbaşı, Fas Marakeş'teki 2018 Gymnasiade'de gümüş madalyanın sahibi oldu.

Portekiz Guimarães'da düzenlenen 2018 Aerobik Jimnastik Dünya Şampiyonasında Genç Kadınlar Bireysel etkinliğinde bronz madalya kazandı.

2016 yılının Temmuz ayında "Madalya Canavarı" lakaplı Onbaşı, ulusal ve uluslararası yarışmalarda 35 altın madalya da dahil olmak üzere 60'tan fazla madalya kazanarak genç yaşına rağmen rakiplerinin korkulu rüyası haline geldi.

Survivor 2021 Ayşe Begüm Onbaşı kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi? ile ilgili etiketler survivor 2021 Survivor Ayşe Begüm Onbaşı ayşe begüm onbaşı Ayşe Begüm Onbaşı kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.