Suriyeli provokasyonu yapan o tiyatrocu devlet kurumunda görev almış!

Suriyeliler üzerinden algı dolu bir video paylaşan ve oyuncu olduğu ortaya çıkan Ozan Arif Demirtaş'ın, Bursa Karacabey Halk Eğitim Merkezi'nde eğitmen (Usta Öğrenci) olarak görev aldığı ortaya çıktı. Demirtaş, Haziran ayında sergilediği Tersine Dünya oyunu ile erkeklerin kadın, kadınların da erkek olduğu bir gösteri yaptı...

Mülteciler üzerinden yeni bir provokasyona girişildi. Tiyatrocu olduğu öğrenilen Ozan Arif Demirtaş isimli şahıs, Suriyeli taklidiyle çirkin bir provokasyona kalkıştı.

Tiyatrocudan ‘Suriyeli’ provokasyonu!

Demirtaş, yayımladığı bir videoda “Türk vatandaş gelmiş benim Suriye lokanta iş istiyor. Ben dedim yabancı çalıştırmıyorum, kusura kalma” ifadeleriyle halkı kışkırtmaya çalıştı.

HALK EĞİTİM MERKEZİ'NDE EĞİTMEN! 

Suriyeliler üzerinden provokasyona girişen ve sosyal medyada büyük tepki çeken şahsın, Bursa Karacabey Halk Eğitim Merkezi'nde eğitmen olduğu öğrenildi.

Suriyeli provokasyonu yapan o tiyatrocu devlet kurumunda görev almış! - Resim : 2

Suriyeli provokasyonu yapan o tiyatrocu devlet kurumunda görev almış! - Resim : 3

Suriyeli provokasyonu yapan o tiyatrocu devlet kurumunda görev almış! - Resim : 4

Provokatif bir paylaşımla sosyal medyanın gündemine gelen Ozan Arif Demirtaş'ın, bir devlet kurumunda görev alıyor olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Suriyeli provokasyonu yapan o tiyatrocu devlet kurumunda görev almış! - Resim : 5

Suriyeli provokasyonu yapan o tiyatrocu devlet kurumunda görev almış! - Resim : 6

KADINLAR ERKEK, ERKEKLER KADIN OLDU

Karacabey Halk Eğitimi Merkezi Uygulamalı Tiyatro Kursiyerleri, Tiyatro Eğitmeni Ozan Arif Demirtaş yönetmenliğinde Haziran ayı içerisinde Tersine Dünya adlı bir gösteri sergiledi.

Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde ücretsiz sergilenen oyunun konusu ise son zamanlarda sık sık gündeme gelen LGBT'yi anımsattı.

Öyle ki oyunun konusu, kadınların erkek, erkeklerin ise kadın olduğu bir dünyayı anlatıyordu. 

Oyun, gösterim sonrasında bazı haber sitelerinde şu ifadeler ile anlatıldı;

Kadın-erkek kimliklerinin tersine döndüğü, kadınların kabadayı olduğu, erkeklerin evlenmek üzere evden kaçırıldığı, kadınların eve ekmek getirdiği, kısacası tüm rollerin tersine döndüğü hayatı kimi zaman güldürerek, kimi zaman da düşündürerek sahneleyen oyuncuların performansı profesyonellere taş çıkarttı.

Dikkat çeken konusuyla toplumdaki kadın-erkek rollerine farklı bir bakış açısı getiren ve yaklaşık 2 saat süren tiyatro gösterisi sonunda kursiyerlere çiçek takdim edildi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erkan Öztürk ile Karacabey Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Özyaman, oyunculara teşekkür ederek, verilen emeği büyük takdirle karşıladıklarını ifade etti.

Suriyeli provokasyonu yapan o tiyatrocu devlet kurumunda görev almış! - Resim : 7 

 

Suriyeli provokasyonu yapan o tiyatrocu devlet kurumunda görev almış! - Resim : 8

Suriyeli provokasyonu yapan o tiyatrocu devlet kurumunda görev almış! - Resim : 9

Suriyeli provokasyonu yapan o tiyatrocu devlet kurumunda görev almış! ile ilgili etiketler LGBTİ+ Bursa tiyatro
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.