Suriye'de tüyler ürperten olay: Kuzeniyle evlenmek istemeyen kız, köy meydanında infaz edildi!

Suriye'nin PYD işgalindeki Haseke şehrinde 16 yaşındaki Eida Al-Hamoudi Al-Saeedo isimli bir genç kız, kuzeniyle evlenmek istemeyip sevdiği adama kaçınca, ailenin erkekleri tarafından köyün ortasında infaz edildi. Yürek burkan o anlar telefon kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Suriye'nin kuzeyinde bulunan PYD işgalindeki Haseke şehrinin Rojava bölgesinde 16 yaşındaki bir genç kız köy meydanında korkunç şekilde infaz edildi. 

SEVDİĞİ ADAMLA EVLENMEK İSTEYİNCE OLAY ÇIKTI

16 yaşındaki Eida Al-Hamoudi Al-Saeedo isimli kızın ailesi kuzeniyle evlenmesini istedi. Genç kız sevgilisi olduğu için kuzeni ile evlenmek istemedi, ve sevdiği adamla kaçtı.

AİLENİN ERKEKLERİ GENÇ KIZI KÖY MEYDANINDA ÖLDÜRDÜ

Ailesinin bulduğu genç kız, aile üyesinin erkekleri tarafından tüfekle vurularak öldürüldü. Üç kişi, kızın çığlıklarına aldırmadan ateş edip öldürürken diğer aile üyeleri genç kızın öldürülmesini duvara yaslanarak izledi.

AİLE GÜNLERCE AÇ VE SUSUZ BIRAKMIŞ

Suriye İnsan Hakları Gözlemcileri konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ailenin kızı öldürmeden önce günlerce aç ve susuz bıraktığını söyledi.

GEÇEN AY DA 18 YAŞINDAKİ BİR KIZ KATLEDİLMİŞTİ

Geçen ay da Pakistan asıllı 18 yaşındaki Saman Abbas kuzeni ile evlenmeyi reddedince akrabaları tarafından vahşice katledilmişti.

Saman'ın zorla kuzeni ile evlendirilmek istendiği, kabul etmeyince babası, annesi Nazia Shaheen, amcası Hasnain Danish, kuzenleri Nomanulhaq Nomanulahq ve Ijaz Ikram tarafından öldürülüp çiftliğin arka bahçesine gömüldüğü ortaya çıkmıştı.

 

Suriye'de tüyler ürperten olay: Kuzeniyle evlenmek istemeyen kız, köy meydanında infaz edildi! ile ilgili etiketler Suriye PYD kuzen köy kız aile

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.