SuperHaber'den bir ilk! Mevlüt Yüksel yoğun bakımdaki koronavirüs hastasıyla röportaj yaptı

Son dakika... Türkiye koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı amansız mücadelesini sürdürüyor. Bu mücadelenin en önünde hiç kuşkusuz fedakar sağlık çalışanları geliyor. Pandemide çok sayıda sağlık çalışanı virüsten etkilenirken, tedavi gören doktorlardan biri de Bahçelievler’de bulunan bir özel hastanede görev yapan, cerrah emekli tabib albay Salih Cenap Çevli. Bu zorlu süreci doktor Çevli, SuperHaber'e anlattı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Bahçelievler’de bulunan bir özel hastanede görev yapan, koronavirüs nedeni ile tedavi gören cerrah emekli tabib albay Salih Cenap Çevli, bundan 19 gün önce koronavirüsüne yakalandığını anlamıştı. Yaklaşık 10 gün ayakta tedavi gördüğü öğrenilen doktor Çevli, yüksek ateş, halsizlik ve öksürüğün yanı sıra nefe almada zorlanma nedeniyle görev yaptığı hastanede 9 günden beri tedavi görüyor.

SuperHaber'den bir ilk! Mevlüt Yüksel yoğun bakımdaki koronavirüs hastasıyla röportaj yaptı

DOKTOR SALİH CENAP ÇEVLİ KORONAYI YENİYOR

Hasta olmadan önce sanal hastane ile ve çevresinde bulunan insanlara yardımcı olduğu öğrenilen doktor Çevli’nin tedavisinde olumlu gelişmeler olduğu ifade edildi. Solunum cihazına bağlı olmasına rağmen cep telefonu ile görüntülü konuşan doktor Salih Cenap Çevli için önceki gün kök hücre tedavisi yapılmaya başlanmıştı.

SuperHaber'den bir ilk! Mevlüt Yüksel yoğun bakımdaki koronavirüs hastasıyla röportaj yaptı - Resim : 2

MUHABİRİMİZ MEVLÜT YÜKSEL YOĞUN BAKIMDAKİ KORONA HASTASI İLE RÖPORTAJ YAPTI

Kendisini iyi hisseden doktor Salih Cenap Çevli ile SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, yoğun bakımda görüntülü bir röportaj gerçekleştirdi. Doktor Çevli, eşi Pınar Çevli’nin aracı olduğu medya tarihinde bir ilk olan, yoğun bakımda görüntülü röportajda ”Kimse hasta olmam demesin. Mutlaka herkes korunmaya ve kurallara uymaya devam etsin. Bu çok çok önemli. Hiç kimse hasta olmam demesin. Bakın ben doktor olduğum halde, bu salgına yakalandım. Kesinlikle hafif almayın. Bakın benim bu durumum, herkese örnek olsun. Ama ben Allah’a şükür iyiyim. Nefes almam iyi. Öksürüğüm kesildi. Bir kaç gün içerisinde buradan çıkacağıma inanıyorum. Herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum. Kadir gecemiz de mübarek olsun. Dualarınızı bekliyorum” dedi.

SuperHaber'den bir ilk! Mevlüt Yüksel yoğun bakımdaki koronavirüs hastasıyla röportaj yaptı ile ilgili etiketler doktor kovid-19 corona covid-19 Sağlık çalışanları Salih Cenap Çevli
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.