SuperHaber gündeme getirmişti! Hilmi Türkmen'den İBB yönetimine tepki:Yaz bitti ama çalışma bitmiyor

CHP'li İBB, Üsküdar sahilindeki en önemli seyir yerlerini kapattı ve 2 yıldır hiçbir şey yapmadan bekliyor. İnsanların nefes almaya gittiği Kızkulesi'nin karşısı, Kuzguncuk ve Salacak sahilinde yıllardır 'tadilat' bahanesiyle kapalı. SuperHaber olarak daha önce de gündeme getirdiğimiz bu sorunu hatırlatan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İBB yönetime ve İmamoğlu'na tepki gösterdi.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşa hizmet yerine çile çektirmeye devam ediyor. 

İstanbul ulaşımdan alt yapıya kadar pek çok noktada alarm verirken İBB bu sorunlarla ilgilenmek yerine Üsküdar'ın bütün mesire alanlarını 'tadilat' adı altında resmen vatandaşlara kapattı. 

SuperHaber'in gündeme getirdiği bu skandala Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de tepki gösterdi. 

SuperHaber gündeme getirmişti! Hilmi Türkmen'den İBB yönetimine tepki:Yaz bitti ama çalışma bitmiyor

"İSTANBUL'A HİZMET EDERKEN İŞİNİZE KONSANTRE OLMAZSANIZ İŞTE BÖYLE İLERLEMEZ İŞLER"

"Bu kadar özel bir yerde, saat 5’te paydos eden 3-4 personelle çalışma yapılır mı? Çok söyledik, yazdık, hızlandırmaya çalıştık ama olmuyor, karınca misali iş ilerlemiyor." diyen Türkmen, "İstanbul’a hizmet ederken işinize konsantre olmaz, dünyanın en özel, şehrine hizmet etme görevini, sorumluluğunu yürekten hissetmezseniz, işte böyle ilerlemez işler!" sözleriyle İBB Başkanı İmamoğlu'na seslendi. 

SuperHaber gündeme getirmişti! Hilmi Türkmen'den İBB yönetimine tepki:Yaz bitti ama çalışma bitmiyor - Resim : 2

İşte Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in o paylaşımı: 

"İBB tarafından çevresi kapatılıp 2 yıl başlamayan “çalışma” ile Kuzguncuk 3 yıldır sahilsiz, parksız kalmıştı. Bu yaz da bitiyor, durum hala aynı!

Salacak’ta da durum farklı değil. Aylarca çevresi kapalı, başlamadan bekleyen “çalışma” yaz bitti ama bir türlü bitmiyor, ilerlemiyor.

İstanbul Salacak’sız, Salacak da böyle metruk kalmış, insanın içi acıyor! Bu kadar özel bir yerde, saat 5’te paydos eden 3-4 personelle çalışma yapılır mı? Çok söyledik, yazdık, hızlandırmaya çalıştık ama olmuyor, karınca misali iş ilerlemiyor.

İstanbul’a hizmet ederken işinize konsantre olmaz, dünyanın en özel, şehrine hizmet etme görevini, sorumluluğunu yürekten hissetmezseniz, işte böyle ilerlemez işler! Dünyanın en özel sahil hatları halka kapanıyor, yıllar önce bitmesi gereken metro şantiyelerinde yaban ağaçlar büyüyor, İstanbul’da hiç de iyi şeyler olmuyor.

Halkımızdan çok yoğun talep ve şikayet geldiği için bilgilendirme yapmak istedim. Tüm kamuoyunun dikkatine"

SuperHaber gündeme getirmişti! Hilmi Türkmen'den İBB yönetimine tepki:Yaz bitti ama çalışma bitmiyor - Resim : 3

 

SuperHaber gündeme getirmişti! Hilmi Türkmen'den İBB yönetimine tepki:Yaz bitti ama çalışma bitmiyor ile ilgili etiketler Üsküdar İstanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.