Super Mario Kardeşler beyaz perdeye damgasını vurdu: 5 günde milyon dolarlık rekor hasılat!

90’lı yılların vazgeçilmez atari oyunlarından olan Mario, son dönemlerde beyaz perdede en çok tercih edilen aile filmlerinden biri oldu. İkinci versiyonu yayınlanan film, gişe rekoru kırdı. Filmin ilk 5 gününde kayda geçen hasılat, dudak uçuklattı. İşte ayrıntılar…

Sosyal medyanın henüz gelişmemiş, internetin dahi henüz sayılı evde olduğu zamanlarda hem büyükler hem de küçükler atari oyunları ile keyifli zamanlar geçirirlerdi. Ailecek de oynanabilecek oyun kasetlerine sahip olması sayesinde 90’lı yılların en çok tercih edilen sitemlerinden olan atari, bugün gelişmiş versiyonları ile piyasada varlığını korumaya devam ediyor.

Günümüze kadar gelen pek çok atari oyunu vardır. Bu oyunların başında ise Super Mario gelir. Farklı versiyonları ile milyonlarca oyuncunun vazgeçilmezleri arasında yer alan oyun, geçtiğimiz dönemlerde de beyaz perdede bir aile filmine konu olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Bugün ise filmin ikinci versiyonu olan Super Mario Kardeşler ile ilgili yeni bir bilgi geldi. Yakın tarihte vizyona giren aile filminin, rekor bir hasılata imza atmış olduğu öğrenildi.

5 GÜNDE ŞAŞIRTAN HASILAT!

Super Mario Kardeşler beyaz perdeye damgasını vurdu: 5 günde milyon dolarlık rekor hasılat!

Nintendo Eğlence Sistemi’nin video oyunu Super Mario’nun ikinci versiyonu olan aile filmi Super Mario Kardeşler, gösterime girdi. Filmin, ilk 5 gününde dünya çapında 377 milyon dolarlık hasılata ulaşmış olduğu bildirildi. Böylelikle Super Mario Kardeşler, 358 milyon dolar ile zirvede yer alan Karlar Ülkesi 2’nin yerini almış oldu.

ELEŞTİRİLER GECİKMEDİ!

Super Mario Kardeşler filminin yeni bir rekora imza atmış olması Nintendo Eğlence Sistemini sevindirirken filme yönelik eleştiriler de gelmeye başladı. New York Post’tan Johnny Oleksinski, Super Mario Kardeşler filmi için şöyle bir eleştiride bulundu: “Bizlere ürün satabilmek adına bir başka ruhsuz numara daha.”

Guardian Gazetesi’nden Peter Bradshaw ise filmin sıkıcı ve her anlamda dümdüz olduğunu ifade etti.  Ayrıca Bob Hoskins’in başrolünde yer aldığı meşhur orijinal uyarlamaya da atıfta bulunmadan edemeyen Bradshaw 1993’teki versiyonun da bir hayal kırıklı olduğunu hatırlattı. Bradshaw 2023 versiyonunun 1993 versiyonunu artamayacak bir hayal kırıklığına sahip olduğunu da vurguladı.

Super Mario Kardeşler beyaz perdeye damgasını vurdu: 5 günde milyon dolarlık rekor hasılat! ile ilgili etiketler film Sinema
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.