Süper Loto'nun 19 Temmuz çekilişi saat kaçta? Süper Loto çekiliş bileti sorgulama

Süper Loto çekilişi 19 Temmuz 2022 tarihli sonuçları bugün Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden açıklanacak. Zengin olma hayali ile bir çok vatandaşın yakından takip ettiği Süper Loto çekilişinin 19 Temmuz sonuçları için geri sayım başladı. Peki Süper Loto'nun 19 Temmuz çekilişi saat kaçta? Çekiliş bileti sorgulaması nasıl yapılacak?

Milli Piyango İdaresi ve Sisal şans ortaklığında gerçekleşen Süper Loto'nun 19 Temmuz çekilişi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Süper Loto her hafta olduğu gibi bugün de Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleşecek. Şanslı rakamlar noter huzurunda paylaşılacak. İnternet aramalarında "Süper Loto'nun 19 Temmuz çekilişi saat kaçta? Çekiliş bileti sorgulaması nasıl yapılacak?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? 19 TEMMUZ 2022

Süper Loto; Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü saat 21:30'da gerçekleşiyor.

Süper Loto çekilişi 19 Temmuz 2022 Milli Piyango sonuçlarına göre kazandıran numaralar sırasıyla;

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Süper Loto'nun 19 Temmuz çekilişi saat kaçta? Süper Loto çekiliş bileti sorgulama ile ilgili etiketler Süper Loto
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.