Süper Loto sonuçları bugün saat kaçta açıklandı! Süper Loto sonuçları 28 Haziran 2022

28 Haziran Süper Loto sonuçları için geri sayım başladı. Süper Loto 28 Haziran 2022 sonuçları ile bu akşam şanslı numaraların sahibi ya da sahipleri aranacak. Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü ve Sisal Şans tarafından yapılan çekilişlerde 1'den 60'a kadar sıralı sayı kümesi içerisinden 6 şanslı numarayı bilenler büyük ikramiyenin sahibi oluyor. MPİ 28 Haziran Süper Loto sonuçları bilet sorgulama ekranı ve tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Süper Loto 28 Haziran 2022 sonuçları için geri sayım başladı. Milli Piyango İdaresi tarafından salı, perşembe ve pazar günleri yapılan Süper Loto sonuçları kolay yoldan para kazanmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bu akşam yapılacak Süper Loto 28 Haziran 2022 sonuçları da şans oyunu severler tarafından heyecanla beklenmeye başladı. Peki, Süper Loto ne zaman çekiliyor?

28 HAZİRAN SÜPER LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Süper Loto çekilişi salı, perşembe ve pazar günleri gerçekleştiriliyor. Çekilişin sonuçları bu akşam saat 21.30'da açıklanacak. Çekilişin sonuçları belli olduktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir. 28 Haziran Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar; 19-36-42-49-54-55 oldu.

SÜPER LOTO'DA BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

Bu akşam gerçekleştirilecek Süper Loto çekilişinde 40,9 milyon TL devreden büyük ikramiye tutarı bulunuyor.

 

Süper Loto sonuçları bugün saat kaçta açıklandı! Süper Loto sonuçları 28 Haziran 2022 ile ilgili etiketler Süper Loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.