Süper Loto sonuçları! 29 Aralık Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar açıklandı mı?

Süper Loto sonuçları için geri sayım başladı. 29 Aralık akşamı canlı çekilişi yapılan ve talihlilerine büyük ikramiyeler kazandıran Süper Loto bu akşam çekiliyor.

Süper Loto çekiliş sonuçları haberimizde. Bu akşam çekilişi yapılan ve verdiği ikramiyeler ile her Salı akşamı talihlilerini sevindiren Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli oldu.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Şans oyunu severlerin yakından takip ettiği çekilişin sonuçları 'millipiyangoonline.com' adresi üzerinden yayınlandı. İşte şanslı numaralar...

Süper Loto sonuçları 29 Aralık Salı: 10, 32, 34, 41, 49, 54

27 Aralık Süper Loto sonuçları 2020 - Milli Piyango Süper Loto çekilişi  sonuç sorgula

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto 1 ve 60 arasındaki sayılar arasından 6 sayı seçilerek oynanıyor. Her kolon için 6 sayı seçmek gerekiyor. Süper Loto'yu www.millipiyangoonline.com adresinden, Milli Piyango uygulamasından ya en yakın satış noktasından oynayabilirsiniz.

SÜPER LOTO ONLİNE OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Süper Loto sonuçları! 29 Aralık Süper Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar açıklandı mı? ile ilgili etiketler Süper Loto süper loto çekiliş sonuçlar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.