Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuç ekranı millipiyangoonline'da

“Süper Loto sonuçları” Milli Piyango İdaresi (MPİ) ile Sisal Şans ortaklığında yapılan MP TV canlı yayınında kazandıran numaralarla bugün bir kez daha belirlenecek. Peş peşe gelen devirlerle 72 Milyon Türk Lirası’na erişen büyük ikramiye tutarını kazanmak amacıyla Milli Piyango Online ile MPİ bayileri üzerinden kupon dolduranlar kazandıran numaralarla MPİ büyük ikramiye bilet sorgulama yapmak isteyerek “Süper Loto sonuçları açıklandı mı?” sorusu üzerinden araştırmalarına devam ediyor.

Milli Piyango İdaresi (MPİ) ile Sisal Şans ortaklığında yapılan MP TV canlı yayınında şanslı numaraları belirlenerek duyurulan "Süper Loto sonuçları" bugün bir kez daha çekilerek şans oyunu severlere ilan edilecek. Bugünkü MP TV canlı çekilişi için kupon dolduran şans oyunu severler yoğun olarak "Süper Loto sonuçları açıklandı mı?" sorusu üzerinden araştırmalarına devam ediyor.

SÜPER LOTO SONUÇLARI? (2 AĞUSTOS)

2 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları ve MPİ büyük ikramiye bilet sorgulama sayfası detayları şöyle; 

Kazandıran numaralar; 13-20-28-42-49-57 oldu. Açıklanan sonuçlara göre 6 bilen çıkmadı ve 74 milyon büyük ödül devretti.

SÜPER LOTO BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuç ekranı millipiyangoonline'da ile ilgili etiketler Süper Loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.