Süper Loto 10 Şubat 2022 Çekiliş Sonuçları Açıklanıyor! Süper Loto'da Büyük İkramiye Ne Kadar?

Süper Loto 10 Şubat 2022 çekilişi ile yine heyecana neden olacak. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan ve noter huzurunda gerçekleşen Süper Loto çekiliş sonuçları haberimizde olacak. Peki Süper Loto büyük ikramiye ne kadar? İşte detaylar...

Haftanın 3 günü düzenelenen Süper Loto 10 Şubat 2022 Perşembe akşamı da talihlilerine ikramiyeler dağıtacak. Devirli büyük ikramiyesi ile göz dolduran şans oyununda geçtiğimiz hafta bilen çıkmamıştı. Peki Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu?

Süper Loto 10 Şubat çekiliş sonuçları için artık her şey hazır. Bu akşam saat 21:30'da yapılacak çekilişle birlikte kazandıran numaralar da belli olacak. 3.880.276,82 TL olan büyük ikramiyesi ile şans oyunları içerisinde en çok tercih edilen Süper Loto bu akşam yine kazandıracak.

Süper Loto 10 Şubat 2022 Çekiliş Sonuçları Açıklanıyor! Süper Loto'da Büyük İkramiye Ne Kadar?

Milli Piyango İdaresi ve Sisal Şans ortaklığında düzenlenen çekiliş sonrası Süper Loto sonuçları ve kazandıran numaralar haberimizde olacak.

Süper Loto 10 Şubat 2022 Çekiliş Sonuçları Açıklanıyor! Süper Loto'da Büyük İkramiye Ne Kadar? ile ilgili etiketler süper loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.