Süper Lig'de şampiyon Trabzonspor! Antalyaspor karşısında 2-2'lik sonuçla gelen tarihi zafer

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Trabzonspor, evinde Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla bordo-mavililer 38 yıl aranın ardından ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Bordo-mavililer, en son 1983-1984 sezonunda şampiyon olmuştu.

Süper Lig'de şampiyon Trabzonspor! Bordo-mavili takım, ligin 35. haftasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı ve şampiyonluğa ulaştı. Abdullah Avcı'nın öğrencileri, henüz 3. dakikada Cornelius ile öne geçerken devreye 1-0'lık üstünlükle girmeyi başardı. Antalyaspor, 51. dakikada Ndao ile skoru eşitlerken konuk ekip 4 dakika sonra penaltı kazandı.

Süper Lig'de şampiyon Trabzonspor! Antalyaspor karşısında 2-2'lik sonuçla gelen tarihi zafer

UĞURCAN'DAN TARİHİ KURTARIŞ

Trabzonspor'un file bekçisi Uğurcan Çakır, 56. dakikada Fredy'nin kullandığı penaltıda gole izin vermedi skoru 1-1'de tutmayı başardı. Dakikalar 62'yi gösterdiğinde sahneye Dorukhan Toköz çıktı ve skoru 2-1 yaptı. Son sözü ise 80. dakikada Wright söyledi.

7. KEZ MUTLU SONA ULAŞTI

Bu sonuçla birlikte puanını 77'ye çıkaran ve ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğuna ilan eden Trabzonspor, 7. kez mutlu sona ulaştı.

Süper Lig'de şampiyon Trabzonspor! Antalyaspor karşısında 2-2'lik sonuçla gelen tarihi zafer - Resim : 2

Süper Lig'de şampiyon Trabzonspor! Antalyaspor karşısında 2-2'lik sonuçla gelen tarihi zafer ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.