Süper Lig'de bu sezon küme düşme kaldırılacak mı? Tahir Kıran'dan kafa karıştıran sözler...

Tahir Kıran: "Sezon sonu ligin tescil edilip edilmemesine bakacağız. Şaibenin olduğu bir sezonda gündeme gelecektir. Şunu sakın unutmayın! Rizespor bitti demeden hiçbir şey bitmez. Operasyonu kimin yaptığını ben biliyorum. Çaykur Rizespor üzerinde oyunlar oynanmaya devam ediyor. Sezonun 3. haftasından beri Rizespor'u küme düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar."

Süper Lig'in 29. haftasında Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olan ve yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz yönetiminde 3'te 0 yapan Çaykur Rizespor, 23 puanla 19. sırada kalmıştı.

Küme düşme tehlikesini yakından hisseden Karadeniz kulübünde başkan Tahir Kıran, yaptığı Instagram paylaşımıyla gündem oldu.

Bu yaz göreve gelen ve ilk sezonunda düşme tehlikesi yaşayan Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, "Kahpe Bizans'ın operasyon çocukları hepiniz ile görüşürüz. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Rizeli bitti demeden bitmez" şeklinde bir hikaye paylaştı. Kıran daha sonra hesabını gizledi.

Konuyla ilgili TV100'e bağlanan Tahir Kıran, "Sezon sonu ligin tescil edilip edilmemesine bakacağız. Şaibenin olduğu bir sezonda gündeme gelecektir. Şunu sakın unutmayın! Rizespor bitti demeden hiçbir şey bitmez. Operasyonu kimin yaptığını ben biliyorum. Çaykur Rizespor üzerinde oyunlar oynanmaya devam ediyor. Sezonun 3. haftasından beri Rizespor'u küme düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar." dedi.

Süper Lig'de bu sezon küme düşme kaldırılacak mı? Tahir Kıran'dan kafa karıştıran sözler...

Süper Lig'de bu sezon küme düşme kaldırılacak mı? Tahir Kıran'dan kafa karıştıran sözler... ile ilgili etiketler Tahir Kıran Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.