Süper Lig ekibi Adana Demirspor'da Mario Balotelli bilmecesi! Takım arkadaşına saldırdı mı?

Mario Balotelli'nin Adana Demirspor tesislerinde takım arkadaşı Yunus Akgün'e saldırdığı iddia edildi. Kulüp başkanı Murat Sancak, daha sonra bu iddiayı yalanladı. 2024'e kadar mukavelesi olmasına rağmen ünlü forvet ile yolların ayrılmasına karar verilmişti.

Gittiği her kulüpte disiplinsiz davranışlarıyla dikkat çeken İtalyan oyuncunun formasını giydiği Süper Lig ekibi Adana Demirspor'daki macerası kısa sürdü. Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; tesislerde takım arkadaşı Yunus Akgün'ü tekme tokat döven 31 yaşındaki oyuncu güçlükle sakinleştirildi. Genç ismin yüzünün kan revan içinde kaldığı öğrenildi.

İKİ YILI DAHA VARDI

Adana Demirspor Tesisleri'nin kapı ve pencerelerine de zarar veren Mario Balotelli için Adana Demirspor yönetimi acil olarak toplandı. 2024'e kadar mukavelesi olmasına rağmen ünlü forvet ile yolların ayrılmasına karar verildi. Aynı Balotelli'nin 20 gün önce de Adana'da kaldığı otelin kapı ve pencerelerini kırdığı ve disiplinsiz davranışlarına devam ettiği ortaya çıktı.

MURAT SANCAK YALANLADI

Balotelli'nin Yunus Akgün'e saldırdığı iddiasına Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'tan yanıt geldi. Sancak bu haberlerin doğru olmadığını ifade etti. Murat Sancak, Milliyet'e yaptığı açıklamada "Kesinlikle böyle bir olay yaşanmamıştır. Galatasaray maçı öncesi yapılan bu haberi kınıyorum" dedi.

Süper Lig ekibi Adana Demirspor'da Mario Balotelli bilmecesi! Takım arkadaşına saldırdı mı? ile ilgili etiketler Adana Demirspor Yunus Akgün Süper Lig Balottelli murat sancak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.