Sümeyra Ballı kimdir? Sümeyra Ballı kaç yaşında evli mi?

Sümeyra Ballı kimdir? Sümeyra Ballı kaç yaşında evli mi? Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen 31 yaşındaki Sümeyra Ballı sosyal medyada gündem oldu. Ahmet Tilki'yi makam şoförü yaptıktan sonra Tilki’nin eşi Sümeyra Ballı ile yasak aşk yaşayan Halil Öztürk’ün hangi partiden olduğu da merak konusu oldu.

Elmalı ilçesinin İYİ Partili Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün, makam şoförü Ahmet Tilki’nin eşi Sümeyra Ballı ile yasak aşk yaşadıkları iddia edildi. Elmalı'da yaşayan Ahmet Tilki, geçen yıl eşinden boşanan 1 çocuk annesi Sümeyra Ballı ile evlilik kararı almış ve nikahlarını Halil Öztürk kıymıştı.

Öztürk göreve gelmesinden hemen sonrada belediyenin sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunarak çiftlere mutluluklar dilemişti. Öztürk, bir süre sonra ise Ahmet Tilki'yi, belediye şirketi Ebton A.Ş.'de işe alıp kendisine makam şoförü yaptı. Bunun üzerine geçen 20 Temmuz'da noter aracılığı ile işinden istifa etti. Ahmet Tilki, ihtarnameyi de sosyal medya hesabından, "Ben namus ve şerefini parayla satacak kadar şerefsiz değilim" diye paylaştı.

Dilekçesinde eşi ile Başkan Halil Öztürk arasında uygunsuz fotoğraf ve yazışmaların olduğunu, Öztürk'ün eşine gönderdiği konum (adreste) buluştuklarını, bu durumu adresin çevresindeki kamera kayıtlarından tespit ettiğini belirtti. Sümeyra Tilki ise Sümeyra Ballı adıyla açtığı Facebook hesabından durumu namusunu, şerefini, onurunu ayaklar altına alan asılsız iftira olarak niteleyerek, boşanma aşamasında olduğu Ahmet Tilki'nin kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürdü.

Sümeyra Ballı kimdir? Sümeyra Ballı kaç yaşında evli mi? ile ilgili etiketler İYİ Parti Yasak Aşk halil öztürk Sümeyra Ballı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.