Sultan Arınır kimdir? | CNN Türk Ana Haberi kim sunacak?

Doğan Medya Grubu'nunDemirören Grubu'na satılmasının ardından CNN Türk çehresi değişmeye devam ediyor. CNN Türk Ana Haber Bültenini sunan Duygu Demirbağ'ın görevinden ayrılmasından sonra yerine geçecek isim belli oldu. Peki CNN Türk Ana Haberi kişm sunacak? Sultan Arınır kimdir? İşte tüm soruların cevabı ve detayları...

Sultan Arınır Buzbaş kimdir? Doğan Medya Grubu'nun Demirören Grubu'na satılmasının ardından hızlı değişim devam ediyor. Kanal D Ana Haber'den Ahmet Hakan'ın görevine son verilmesinin ardından, şimdi de CNN Türk Ana Haber spikeri Duygu Demirbağ'ın görevine son verildi. Duygu Demirbağ'ın yerine gelen isim ise Duygu Arınır Buzbaş oldu. Peki Duygu Arınır kimdir? CNN Türk Ana Haberi sunan isim kim sorularının cevapları haberimizde...

Sultan Arınır kimdir? | CNN Türk Ana Haberi kim sunacak?
Duygu Arınır kimdir?

1987 yılında dünyaya gelen başarılı haber spikeri, sunucu Sultan Arınır Edirne şehrinde doğmuştur.

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden mezun olmuştur.

2009’dan 2013 yılının Eylül ayına kadar CNN Türk’te muhabirlik yapmış ayrıca hafta sonu Ana Haber bültenini sunmuştur.

CNN TÜRK’te Afiş programında stajer, ardından Net’ten Haber programını hazırlamış ve sunmuştur. Başkent Akademi’de diksiyon dersi almıştır. Flamenko, doğa ve deniz tutkunu Sultan Arınır’n eşi kendisi gibi sunucu olan Özgür Buzbaş’tır.

CNN Türk Ana Haberi sunan isim kim?

CNN Türk Ana Haber'in yeni yüzü olan Sultan Arınır Buzbaş herkes tarafından merak ediliyor. CNN Türk'te meslek hayatına başlayan Arınır daha sonra NTV'ue transfer olmuştur. Demirören Grubu'n yeni değişiminde tekrar CNN Türk'e dönen Sultan Arınır, birçok program hazırlayıp sunmuştur.

Özgür Buşbaz kimdir?

Liseyi Samsun Anadolu Lisesi'nde okudu. Daha sonra Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümüne devam etti, ancak öğrenimi yarıda bıraktı. Üniversite yıllarında sırasıyla Radyo Vizyon, Radyo ODTÜ ve Radyo Armada'da amatör olarak radyoculuk yaptı. Üniversite yıllarında yine amatör olarak müzik ve tiyatro ile uğraştı. Ardından İstanbul'da, Sky Türk televizyonunda yayın kariyerine başladı. Spor Panorama isimli programını hazırlayıp sundu ve basketbol muhabirliği yaptı. NTV Spor'da Spor Gecesi programını Emek Ege ile birlikte sundu. Daha sonra Tivibu Spor'a geçen Buzbaş, kariyerine hala Tivibu Spor'da devam etmektedir.

Öte yandan Buzbaş, Kabadayı filminde figuran olarak rol aldı.

CNN Türk

CNN Türk, ABD'li CNN şirketi ve Demirören Holding ortaklığı ile 11 Ekim 1999'da kurulan bir haber kanalı. Merkezi İstanbul'da olan kanalın en bilinen programları arasında 5N1K, Bir Yudum İnsan ve Oradaydım gibi yapımlar yer alır.

Doğan Yayın Holding'e ait Eko TV'nin karasal yayın frekansından yayın hayatına başlayan CNN Türk yayın hayatına başladığı ilk dönemlerinde doğrudan İngilizce'den çevrilen bazı programlar yayınlamıştır. 1999-2006 arasında sağ alt köşeye başlamıştır. 2005-2008 yılları arasında yayın haklarını satın aldığı Formula 1'i yayınlamıştır. 2006-2010 arasında yerini sağ üst köşeye taşımıştır. 28 Ocak 2008'de karasal yayın frekanslarını TNT'ye bırakmıştır. Daha sonra TV5 kanalının karasal yayın lisansı satın alınıp CNN Türk yayını yeniden çatı antenlerine verilmiştir. CNN Türk 2010 yılında tüm CNN'ler gibi logosunu tekrar sağ alt köşeye taşımıştır. 17 Eylül 2012 tarihinde 16:9 yayın formatına geçmiştir.

Kanal şu an sadece bazı şehirlerde karasal yayında olup ayrıca, Kablo TV, Teledünya, Digiturk, Filbox ve D-Smart üzerinden yayınlarına devam etmektedir.

Kanal 2018 yılında Doğan Medya Grubu'ndan Demirören Grubu'na devredilmiştir.

CNN Türk HD
CNN Türk HD, 28 Mart 2013'te kurulan, CNN Türk ile eş zamanlı yayın yapan CNN Türk'ün yüksek çözünürlüklü kanalıdır.

18 Eylül 2014 tarihine kadar sadece D-Smart 30. kanaldan izlenebilmekteyken 18 Eylül 2014 tarihinde Türksat 4A uydusunun devreye girmesiyle birlikte CNN Türk HD, Türksat 4A 12245 H 27500 5/6 frekansından, D-Smart 30. kanaldan, KabloTV 58. kanaldan, Filbox 51. kanaldan ve Türksat TKGS 14. kanaldan da izlenebilmektedir. 12 Nisan 2016 tarihinde HD logosunu kaldırmıştır.

Sultan Arınır kimdir? | CNN Türk Ana Haberi kim sunacak? ile ilgili etiketler sultan arınır sultan arınır kimdir cnn türk ana haberi sunan isim kim özgür buzbaş kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.