Suikast sonucu öldürülen Darya Dugina, Rus kanalında FETÖ uyarısı yapmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 'beyni' olarak bilinen Rus siyaset uzmanı Aleksandr Dugin'in kızı Darya Dugina, aracı patlatılarak öldürülmüştü. Suikaste uğrayan Dugina'nın Rusya Savunma Bakanlığı kanalında FETÖ uyarısı yaptığına dair görüntüler ortaya çıktı.

Rusya'nın başkenti Moskova'da suikaste uğrayan Darya Dugina'nın, Rusya Savunma Bakanlığı kanalında FETÖ uyarısı yaptığı ortaya çıktı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakınlığı ile bilinen Rus siyaset uzmanı Aleksandr Dugin'in kızı olan ve içinde bulunduğu araç patlatılarak öldürülen Darya Dugina, programda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanıyor: "Bozkurtlar, milliyetçi bir hareket. Kırım’da öyle bir sabotajcı grup yok. Ama Ukrayna’da ABD kontrolündeki Fetullahçılar var. Gülen’in kitapları Ukraynalı askerlerden çıktı. Sabotaj için kullanılabilirler."

 

Darya Dugina'ya yönelik saldırının önceden planlandığı ve sipariş üzerine işlendiği ifade edilmiş, Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), Dugina suikastinin zanlısı olarak belirlediği Ukrayna vatandaşı Natalya Vovk’a ait görüntüleri yayınlamıştı.

 

Suikast sonucu öldürülen Darya Dugina, Rus kanalında FETÖ uyarısı yapmış ile ilgili etiketler Rusya FETÖ Putin darya dugina suilast aleksandr dugin FETÖ uyarısı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.