Dünyayı şoke eden saldırıda yeni iddia: "Putin'in beyni" ölümden son anda kurtuldu

Rus siyaset uzmanı Alexander Dugin’in kızı Darya Dugina aracına düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybetti. "Putin'in beyni" olarak bilinen Dugin'in kızına düzenlenen saldırı dünyada büyük şok etkisine neden oldu. Ortaya çıkan iddialarda asıl hedefin Alexander Dugin olduğu ve kızının aracına binmekten son anda vazgeçerek saldırıdan kurtulduğu belirtiliyor.

Rusya Devlet Başkanı Putin'i beyni olarak bilinen siyaset uzmanı Alexander Dugin’in kızı Darya Dugina aracına düzenlenen bombalı suikastle hayatını kaybetti Tüm dünyada şok etkisi yaratan saldırı Moskova'nın Odintsova bölgesinde meydana geldi. Dugin’in kızı Darya Dugina, içinde bulunduğu aracın patlaması sonucu hayatını kaybetti. Darya Dugina da babası gibi Ukrayna'nın işgaline verdiği destekle tanınmaktaydı.

ASIL HEDEF KİM?

30 yaşındaki Darya Dugina'nın olay sırasında aracıyla evine doğru gittiği aktarılırken, görgü tanıkları, patlamanın çok şiddetli olduğunu ve aracın alevler içinde kaldığını ifade etti. Rus medyası ise olayın başka bir boyutunu manşetlerine taşıdı. Rus medyasındaki o iddialara göre, bombalı suikasti düzenleyenlerin asıl hedefinde Dugina değil, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "beyni" olarak da tanımlanan baba Dugin vardı.

Dünyayı şoke eden saldırıda yeni iddia: "Putin'in beyni" ölümden son anda kurtuldu

ÇARPICI İDDİA ORTAYA ÇIKTI

Yine iddialara göre, Dugin, kızıyla birlikte aynı araca binecekti. Ancak son anda kızının aracına binmekten vazgeçerek başka bir araca binmeye karar verdi. Böylece bombalı saldırıdan kurtuldu. Fakat kızını saldırıda kaybetti.

Rus haber ajansı Tass’a konuşan ve patlayan arabanın Alexander Dugin'e ait olduğunu kaydeden Dugina’nın arkadaşı Andrey Krasnov da "Anladığım kadarıyla esas hedef Alexander’dı” ifadelerini kulandı.

Dünyayı şoke eden saldırıda yeni iddia: "Putin'in beyni" ölümden son anda kurtuldu - Resim : 2

Darya Dugina, babası gibi gazetecilik, felsefe ve siyaset bilimi ile uğraşıyordu. Patlamanın nedenine ilişkin resmi bir doğrulama veya bilgi ise yok.

Dünyayı şoke eden saldırıda yeni iddia: "Putin'in beyni" ölümden son anda kurtuldu ile ilgili etiketler Saldırı Rusya bomba alexander dugin darya dugin
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.