Şubat ayı aile destek ödemesi ne zaman yapılacak? 2023 Şubat aile destek ödemesi ne kadar oldu?

Aile Destek Programı kapsamında Şubat ayı ödemelerini bekleyen çok sayıda vatandaş ödeme tarihleri araştırmaya başladı. Peki, 2023 Şubat ayı aile destek ödemeleri ne zaman? İşte detaylar…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilen yardımlar yeni yılda da araştırılmaya devam ediyor. 2023 Şubat ayı itibariyle hesaplara yatırılacak olan Aile destek ödemelerinde artış olup olmadığı ise araştırılmaya devam ediyor.

Ocak ayı ödemeleri geçtiğimiz Aralık ayında yeni yıldan önce yapılmıştı. Şubat ayında ise ödemelerin ne zaman hesaba geçeceği merak ediliyor. İhtiyaç sahibi vatandaşların hesaplarına aktarılan ödemelerde yeni oranlar araştırılıyor.

ŞUBAT AYI AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATIRILACAK?

2023 Ocak ayına ait Aile Destek Programı kapsamında ödemeler Aralık ayında hesaplara geçmişti. Şubat ayında ise ödemelerin ne zaman yapılacağı birçok ihtiyaç sahibi vatandaş tarafından araştırılmaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından Ocak ayına ait ödemelerin tarihleri açıklanmıştı.

Şubat ayının gelmesiyle bu ayki ödemelerin tarihleri hakkında ise henüz bir açıklama bulunmuyor. Şubat ayına ilişkin ödemelerin ayın 10’una kadar yapılması bekleniyor. Ödemeler e – Devlet üzerinden sorgulanabilecek. e – Devlet üzerinden Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama ekranı üzerinden vatandaşlar detayları görüntüleyebiliyor.

2023 AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMESİ NE KADAR?

Şubat ayı aile destek ödemesi ne zaman yapılacak? 2023 Şubat aile destek ödemesi ne kadar oldu?

Yeni yılda birçok ücrete gelen zam sonrasında sosyal yardımlarda da artış yaşandı. Buna göre Aile Destek Programı ödemeleri kapsamında verilecek yardımlar da yardım alan kişilerin gelir durumuna göre değişiyor. Hane başına düşen aylık gelire göre ödeme miktarı ise 2023 Şubat ayında da şu şekilde yapılacak:

  • 450 TL ve altında olanlar: 1.250 TL
  • 450 TL üzeri ve 911,15 TL altında olanlar: 1.100 TL
  • 911,15 TL üzeri ve 1.372,30 TL altında olanlar: 950 TL
  • 1.372.,30 TL üzeri ve 1.833,45 TL altında olanlar: 850 TL

Şubat 2023 Aile Destek Programı ödemeleri kapsamında henüz tarihler netleşmedi. Kısa süre içinde Şubat ayı ödemelerine ilişkin detayların açıklanması bekleniyor.  

Şubat ayı aile destek ödemesi ne zaman yapılacak? 2023 Şubat aile destek ödemesi ne kadar oldu? ile ilgili etiketler Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardım e-Devlet
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.