Star TV'nin Sana Söz dizisi Müge Anlı'nın kopyası çıktı! Dekorundan konuşma tarzına her şey aynı!

Star Tv'de yayın hayatına başlayan Sana Söz dizisi ilk bölümüyle ekrana geldi. Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya'nın başrol oynadığı dizi Müge Anlı ile Tatlı Sert programını konu alıyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı dizi oldu. ATV'nin vazgeçilmez gündüz kuşağı programı 13 sezondur cinayetleri aydınlatması ve kayıpları bulmasıyla adeta bir fenomen haline geldi. Yapımcıların da gözünden kaçmayan bu reyting başarısı sonunda dizi oldu. Yıllardır benzerinin yapıldığı ancak tutmadığı programın dizi hali ise Star Tv'de yayın hayatına başlayan Sana Söz dizisi oldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün izleyicisini ekran başına kilitlerken 13 yıldır devam eden bu başarının ardından kuşkusuz Müge Anlı'nın performansı oldu. Bir marka haline gelen Müge Anlı, yıllardır başka kanallar tarafından taklit edilse de kimsenin yanına yaklaşamadığı bir başarı yakaladı.

Star TV'nin Sana Söz dizisi Müge Anlı'nın kopyası çıktı! Dekorundan konuşma tarzına her şey aynı!

SANA SÖZ DİZİSİ MÜGE ANLI'YI KONU ALIYOR!

Dizi sektörü ise Müge Anlı ile Tatlı Sert programının reyting başarısına kayıtsız kalmadı ve Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya'nın başrol oynadığı Sana Söz dizisi ile Müge Anlı'ı konu almaya karar verdi.

Star TV'nin Sana Söz dizisi Müge Anlı'nın kopyası çıktı! Dekorundan konuşma tarzına her şey aynı! - Resim : 2

Dizide Nehir Erdoğan'ın Elif Karaca karakteri ile Sessiz Kalma programının sunuculuğunu yapıyor. Erkan Petekkaya ise Cinayet Büro Amiri Ömer'i oynuyor.

Müge Anlı gibi fenomen bir ismi ekrana yansıtmayı başaran Nehir Erdoğan'ın Müge Anlı'yı çok iyi analiz ettiği görülüyor. Yürüyüş şeklinden konuşma tarzına kadar her şey tam manasıyla Müge Anlı'nın kopyası.

Star TV'nin Sana Söz dizisi Müge Anlı'nın kopyası çıktı! Dekorundan konuşma tarzına her şey aynı! - Resim : 3

Yapımcıların aldığı bu riskin karşılığı önümüzdekik günlerde belli olacak. Zira izleyenler önlerinde Müge Anlı gibi bir gerçek dururken onun kopyası bir diziye ne kadar ilgi gösterebilir, bunu dizinin ilerleyen bölümlerinde göreceğiz.

 

Star TV'nin Sana Söz dizisi Müge Anlı'nın kopyası çıktı! Dekorundan konuşma tarzına her şey aynı! ile ilgili etiketler Erkan Petekkaya Müge Anlı Nehir Erdoğan sana söz dizisi Sana Söz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.