Spor Manşet Cem Dizdar neden yok? Cem Dizdar TRT Spor'dan ayrıldı mı?

Spor Manşet programında Cem Dizdar neden yok? Hafta içi her sabah TRT Spor ekranlarında yayınlanan Spor Manşet programının yorumcularından Cem Dizdar’ın programda olmayışı kafaların karışmasına neden oldu.

TRT Spor ekranlarının hafta içi klasiklerinden birisi olan Spor Manşet programında yorumcu olan Cem Dizdar hakkında geçtiğimiz haftalarda Gazeteci Mehmet Barlas’ın yeğeni olan Selin Barlas tarafından bir iddia ortaya atılmıştı.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Barlas, TRT Spor’da yorumculuk da yapan gazeteci eski eşi Cem Dizdar’dan şiddet gördüğünü iddia ederek ortalığın karışmasına neden olmuştu. Ortaya çıkan bu iddialar sonrasında TRT’deki programlarına bir süre çıkmayacağını söyleyen Dizdar hayranlarını da üzmüştü.

SPOR MANŞET CEM DİZDAR NEDEN YOK?

Dizdar, hafta içi her sabah TRT Spor’da yayınlanan Spor Manşet programının bölümlerine katılmayacağını açıkladı. Barlas’ın iddiaları sonrasında açıklama yapan Dizdar, “Sonuç olarak, ısrarla ve inatla söyleyeceğim şey şudur; ben sözel, psikolojik ve fiziksel şiddetin faili değil, mağduruyum. Hakikat budur. Bu, sizlerin de hakikati olana kadar TRT SPOR’da yorumcusu olduğum “Spor Manşet” ve “Futbol Aklı” programlarına katılmamaya karar verdim. Şiddetin her türüne karşı, iyinin, güzelin ve doğrunun en ateşli ve kararlı savunucularından biri olarak kimseye saygısızlık etmedim. Bu tavrıma hayatım boyunca bağlı kalacağım.

“Bir gün bu programlarda buluşacağız. Bundan adım gibi eminim. O buluşmaya, bana acımasızca saldırmasına rağmen utanma duygusunu kaybetmeyenler de gelsin isterim. Sorgusuz sualsiz…

“Utanma duygusunu kaybedenler için hiçbirimizin hiçbir şey yapamayacağını ise maalesef yaşayarak öğrendim.” dedi.

 

Spor Manşet Cem Dizdar neden yok? Cem Dizdar TRT Spor'dan ayrıldı mı? ile ilgili etiketler TRT Spor Cem Dizdar Spor Manşet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.