Sözleşmeli öğretmenlik başvuru ekranı 2019! Tercih ekranı!

Sözleşmeli öğretmenlik başvuru ekranı! Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı takvime göre 30 Temmuz - 5 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yeni yönetmeliğe göre,40 okul tercihinde bulunabilecek. Detaylar haberimizde...

Sözleşmeli öğretmenlik başvuru ekranı! Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Tercihler ise 30 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Atamalar ise 9 Ağustos tarihinde yapılacak. Merak edilen detaylar haberimizde...

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK TERCİHLERİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı takvime göre, sözleşmeli öğretmen adayları 30 Temmuz - 5 Ağustos 2019 tarihleri arasında tercihlerini gerçekleştirebilecekler.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK TERCİH EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TERCİH SAYISI KAÇA ÇIKARILDI?

Geçtiğimiz yıllarda adaylardan 20 tercih alan kurum bu kez sayıyı 40’a çıkardı. Sözleşmeli öğretmen olmak için 40 tercih yapabilecek olan adaylar 41. tercihi de açık bırakarak yerleşebilecek. Bakanlıkça hazırlanan, "Sözleşmeli Öğretmen İstihdamına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" Resmi Gazete'de yayımlanmış ve atanma istediğinde bulunanların tercih hakkı 40’a çıkarılmıştı.

TERCİHLER NASIL YAPILIR?

Sözlü sınavda 60 ve üzerinde puan alan adaylar, en fazla 20 (yirmi) eğitim kurumunu elektronik ortamda tercih edebilecektir.

Tercihler, aynı il ve/veya farklı illerde bulunan eğitim kurumları arasından istenilen öncelikte yapılabilecektir.

Tercihler herhangi bir il veya ilçe milli eğitim müdürlüğüne onaylatılacaktır.

Adaylar il veya ilçe milli eğitim müdürlüğünce başvuruları onaylanmadıkça tercih değişikliği yapabilecektir.

 

 

Sözleşmeli öğretmenlik başvuru ekranı 2019! Tercih ekranı! ile ilgili etiketler 2019 sözleşmeli öğretmenlik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.